Свободно време

Таро карта за 8 август

Не се подлъгвайте по бързи и нетрайни неща

08.08.2020г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Карта на деня – Рицарят на жезлите е огнена стихия, пълен със страстна енергия, която той използва, за да предприеме действия с нови взаимоотношения, задачи, проекти, идеи и пътувания. Днес може да търсите предизвикателство, приключение и вълнение.

Това също може да бъде някой, който идва бързо в живота ви, с много огън и идеи, но си тръгва точно толкова бързо, колкото пристига. Тази карта също е индикатор за пътуване или по-нататъшна романтика. Насладете се на вдъхновяващите чувства и енергия, които ще дойдат днес.

Съвет за деня – Десетка чаши – много неща могат да ви донесат незабавно удовлетворение, но какво е това, което може да ви донесе трайно щастие? Не се подлъгвайте по бързи и нетрайни неща, а помислете какво е това, което в крайна сметка ще ви донесе емоционална стабилност, вътрешен мир и способност да споделяте радост с любимите хора? Рицарят на жезлите има тенденция да бъде малко егоист, така че докато бързате да свършите всички задачи, които искате днес, помислете какво може да бъде въздействието върху другите и върху бъдещето ви.

В работата:

Тази комбинация от карти може да вещае, че ще скачате от една в друга задача скоростно, но предупреждението е, че енергията на Рицар жезли невинаги е в състояние да завършва задачите. Трябва да помним, че десетките са завършване на цикъл, така че съветът е да не се поддаваме на енергията на Рицар жезли, не оставяйте задачата наполовина завършена, опитайте се да завършите това, което сте си поставили за цел.

За влюбените и семейните:

Има опасност, ако това е нов човек в живота ви, да не е много сериозен, а по-скоро да се отдава на летни флиртове. Не бързайте с отношенията, дайте си време да го опознаете или прекъснете връзката, ако усещате, че искате различни неща.

За дълготрайните връзки може да означава пътуване, почивка и благоденствие, но може да значи и бързо разрешаване на финансов проблем.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай