Свободно време

Идеи за коледни подаръци през 2020

На какви подаръци да се спрем за предстоящите празници

05.11.2020г. / 16 11ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Приближаваме края на 2020 година, която изправи всички ни пред големи предизвикателства и промени живота на всеки човек в определена степен. Колкото и не леки да бяха изминалите месеци, със сигурност има нещо, което ни дава надежда и оптимизъм, а това са наближаващите коледни и новогодишни празници.

До тях остават само няколко седмици и повечето от нас вече мислят за изненадите, които ще поднесат на своите близки и любими хора за Коледа. Ако има нещо, което да ни радва в края на годината това със сигурност са миговете, които ще споделим със семейството и приятелите си. А Коледа без подаръци не би била същата, нали?

Ако не сте решили с какви подаръци ще изненадате своите близки, ще ви помогнем с няколко предложения.

А за тези от вас, които искат да проверят дали с право могат да се нарекат кралици на шопинга, могат да го направят в нашия забавен тест.

За него

При господата традиционно е малко по-трудно да се намери подходящ подарък. Но все пак има някои предложения, които биха допаднали на всеки мъж. Сред тях е комплект за оцеляване.

Макар отдавна да не живеем в условия, които да налагат да носим подобни инструменти със себе си, мъжете обичат приключения и такъв комплект ще им е от полза, когато почивате на къмпинг, палатка или пък сте на поход в планината. Със сигурност няма да му е излишен комплект в компактен размер, приложим в екстремни ситуации. В зависимост от цената тези комплекти съдържат различни части, но най-често в тях ще откриете метално въже, молив, таблетки за пречистване на вода, свещ или магнезиева запалка с блокче, риболовен комплект, свирка, безопасни игли и други.

За нея

Бижу според зодията. Ако вашата любима се интересува от астрология, можете да я зарадвате с красива гривна или колие със символа на нейната зодия или пък със скъпоценния камък (минерал), който е подходящ за нейния знак. 

За детето

В зависимост от възрастта на детето подаръците са различни. За децата над 6 години може да поднесете подарък, който освен да ги забавлява, ще им даде възможност да научават нови и любопитни неща. Такива варианти са детските микроскопи и телескопи, чрез които децата ще изучават света около тях в ролята си на малки изследователи.

За тийнейджърката

Комплект за handmade бижута. Ако детето ви навлиза в пубертета, със сигурност вече прекарва голяма част от времето си пред огледалото, избирайки подходящи аксесоари за визията си. Нашите предложения, с които може да зарадвате вашата дъщеря, са козметика, която винаги е добър вариант, а за по-артистичните - комплект с обици и материали за рисуване, така че сама да си направи зашеметяващи бижута.

Тук можете да експериментирате с различни идеи спрямо интересите на дъщеря ви. Подаръкът може да бъде комплект със специални материали за изработка на гривни и колиета, които тя сама да си направи.

Ако ви е любопитно дали се справяте добре с пазаруването и дали с право може да се наречете кралица на шопинга, проверете в нашия забавен тест.

За най-добрата приятелка.

Кутия за красив ритуал за сън. Кутия за красив ритуал за сън. Ако се чудите с какво да зарадвате своята любима приятелка, а вече сте ѝ подарявали почти всичко, чудесна идея е да изберете кутия за сън, в която да има няколко задължителни аксесоара за пълноценен и разкрасяващ сън: маска за сън, ароматна свещ, козметика за нощна грижа за кожата и балсам за устни, който да ги хидратира и подхрани през нощта. Подарък, който ще е от полза на всяка жена!

Това са само малка част от идеите за интересни подаръци за Коледа. Не забравяйте, че най-добрият подарък е този, който е избран с желание, внимание и е поднесен с много обич на любимия човек. Когато са налице тези три неща, няма как да сбъркате с избора на подарък!

* Статията е подготвена за UniCredit Bulbank. 

Коментирай