Свободно време

Явор Бахаров получи една година затвор

Актьорът вече има ефективна присъда

23.10.2020г. / 22 02ч.
Аз жената
Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Популярният актьор Явор Бахаров получи ефективна присъда от една година. В началото на годината в Банско по-малкият брат на Захари Бахаров бе заловен да шофира пиян и дрогиран в условия на рецидив, заради което присъдата му става ефективна, пише Bulgaria ON AIR.  

При ситуацията от 8 февруари актьорът беше заловен да шофира пиян и под въздействието на наркотици на оживена улица в Банско. Тестът с дрегер показал, че Бахаров е седнал зад волана с 1,30 промила алкохол в кръвта. Пробата за наркотици дала положителна проба за кокаин и канабис. Той се е движил неадекватно и е бил сам в автомобила.

След няколко отлагания на делото, късно тази вечер, след 7-часово заседание, съдът в Разлог прецени, че Бахаров е виновен. Той трябва да изтърпи присъдата си при лек режим.

Освен това актьорът губи шофьорската си книжка за година и половина, и трябва да плати глоба в размер на 500 лева. В срок от 15 дни Бахаров и адвокатите му могат да обжалват присъдата.

Това не е първият път, в който Бахаров има провинение, свързано с наркотици. През 2011 г. той бе задържан в София за притежание на марихуана.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Nia ( преди 3 години )
До гняв: Абсолютно вярно! Твърде лека присъда. Демек - карайте пияни и друсани, нищо няма да ви направим. Срам!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
гняв ( преди 3 години )
С такава лека присъда съдът поощряява останалите неуравновесени и безотговорни да следват примера на Бахаров.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар