Свободно време

Таро карта за 24 октомври

Трябва да се направи някакъв избор, но нямаме достатъчно информация

24.10.2020г. / 08 21ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова

Снимка: Венета Евтимова

Карта на деня – Двойка мечове говори за пауза. Трябва да се направи някакъв избор, но нямаме достатъчно информация и се налага да изчакаме, за да можем да действаме. Може да се почувстваме объркани и да изпитаме нужда от отдръпване от света. 

Съвет на деня – Тройка чаши е символ на празника, на тържеството с приятели. Тя е щастие и победа, честване на живота и радостта да бъдеш с приятели. Изобилие, съвършенство и веселие струят от тази карта, а в комбинация с двойка мечове може да означава, че не е добре да бягате от света и да се усамотявате. Свържете се с любими хора. 

В работата – има неща, които не може, а и не бива да вършим сами. Допитайте се до колеги и поискайте съвет. 

За влюбените – вероятно е днес да разберете нещо, което е било неясно за вас. Възможно е да погледнете по нов и съвсем различен начин на връзката си.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай