Свободно време

Каква ще бъде 2021 според личното ви число

Очаква ни интересна година

24.11.2020г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лично число 5 – време е за трансформация

Ако вашето лично число е 5, то през 2021 година се възползвайте максимално от добрите вибрации. Имате силната нужда да промените живота си и това ще се случи. Възможни са предизвикателства и препятствия, но ще се справите с тях. Тази година ще бъде добра за влюбените двойки и те ще придадат голямо значение един на друг в отношенията си. При семейните са възможни възходи и падения, особено ако не отделяте достатъчно внимание на любимия човек и дома си. Увеличение на доходите може да се случи в началото на годината. През 2021 ще е важно как харчите. Не влизайте в рискови инвестиции, внимавайте с даренията и покупките.

Късметлийски месец за всяка зодия през 2021

Лично число 6 – време за размисъл

Тази година ще мислите много, независимо дали става въпрос за вашите взаимоотношения, професионален живот. Чувствате, че се развивате, но много въпросителни остават и не знаете откъде да започнете. За щастие ще започнете да виждате много по-ясно някои ситуации. Любовният ви живот ще процъфтява и ще положите много усилия, за да поддържате връзката ви хармонична. Очакват ви хубави пътувания. Ако планирате смяна на работното място, има изглед да се случи. Ако имате собствен бизнес, ще успеете да го развиете. Като цяло, 2021 ще бъде добра година за родените с лично число 6.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
2 rate up comment 1 rate down comment
Гешев ( преди 3 години )
Сборът от всички цифри на рождената дата дава цифрата на пътя, а личното число на родения се определя от деня и месеца на раждане. В примера 3.10.1985 г личното число е 4, а сбора от всичките цифри на тази дата /9/ е житейският път на родения и има друго тълкувание за пътя.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар