Свободно време

Изберете си таро карта и вижте каква година ви очаква

Открийте какво ви очаква през новата година

04.01.2021г. / 11 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Пред вас има три карти.

Изберете си една и открийте какво е нейното послание за това каква година ви очаква.

Звездата е въплътената надежда.

Тя сбъдва мечти. Звездата е плодородна и щедра, зарежда ни с оптимизъм и вяра в бъдещето. Вещае лекота и радост от живота. Една плодородна и пълна с новости година. Ще положите основата на много проекти и идеи в живота си. Нова работа или повишение, нова любов или нов по-хубав етап в отношенията ви очаква. Ще получавате подкрепа и помощ, когато имате нужда от нея. Ще търсите баланс между рационалното и мечтите и ще раздавате своята доброта и прекрасно настроение на всички около вас.

Слънцето е една прекрасна карта, вдъхва топлина, искреност, стремеж към истината, сила.

Предвещава успех, може би дори ще бъдем център на вниманието през тази година. Жизненост и енергия ще бликат от нас и няма да оставят никого равнодушен. Карта вещаеща успех, щастие, благородство, оздравяване. Енергия, на която не липсва и голяма доза логика, мъжка енергия и рационалност. Годината е чудесна за разкриване на вашите таланти и възможности. Ще просперирате, ще имате радост и успехи. В любовта слънцето говори за раждане, планове за дете, планове за съвместно съжителство и то щастливо. Ако връзката е в началото предвещава щастие, стига да не сте егоцентрични и да обръщате достатъчно внимание на нуждите на другия.

Десетка чаши е носител на изобилието, на семейното щастие и домашния уют.

Картата ни съветва да обърнем внимание на децата и семейството. Да се погрижим за хармоничните отношения. Очакват ни разбирателство и топлота. Добра година за семейните дела. В любовта прогнозите са чудесни, но не се притеснявайте да говорите за бъдещето. Ако партньорът ви обича, той ще планира живота си с вас. При дългогодишните партньорства има разбиране и взаимност, могат да се появат нови членове на семейството. Нов дом.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай