Свободно време

Законът за привличане за всяка зодия

Как да го ползвате

31.01.2021г. / 09 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вероятно сте чували за закона на привличането. Той може да се приложи за всяка област и ситуация от нашия живот. Законът на привличането се влияе от нашите вибрации, които излъчваме към себе си, към другите, от мислите и емоциите ни. Казано накратко, има мисли, видове поведение, които ни пречат да привличаме хубави неща в живота си. И понеже всеки е различен, но и много подобен на други, заради зодиакалния знак, под който е роден, вижте как вие да използвате закона на привличане според зодията си.

Законът на привличането – как да го използваме?

Зодия Овен

Овните са енергични и донякъде нетърпеливи. Важно е да се научат да балансират вътрешния си мир, да постигнат спокойствие, за да привлекат към себе си всички хубави събития. Мисли като „Аз съм спокоен като кристална вода в езеро“, „Мислите ми се въртят около обединението на добрите чувства“, могат да помогнат за този процес. Елиминирайте онези мисли, които пораждат тъга и гняв.

Зодия Телец

Телците са горделиви, упорити и суетни, но по негативен начин и са изключително ревниви. Как да задействат закона на привличането? Много е важно да избягват мисли за притежание и преувеличена суета, особено скъпи дрехи и аксесоари, да се опитват да постигат успехи, пречейки на други.

Мантри за всяка зодия

Зодия Близнаци

За представителите на тази зодия привличането на хармония е повече от точно. Близнаците са много интелигентни и благодарение на това те имат дарбата да правят по малко от всичко. Захващането с много неща едновременно може да ги направи по-тревожни и изнервени. Мисли като „Всичко си има време“, „Не е нужно да правя всичко сега“, ще им помогнат за баланса. Важно е да избягват мислите, които ги подценяват, защото така няма да задействат закона на привличането в положителен аспект.

Коментирай