Свободно време

Бъдещето на дома ни – на 31 януари, от 17:30 часа, по Bulgaria ON AIR

Как ще се промени домът ни в бъдеще – отговорите ще даде първото издание на телевизия Bulgaria ON AIR „Бъдещето: Домът“

26.01.2021г. / 13 09ч.
Мария Дуковска
Визия: Bulgaria ON AIR

Визия: Bulgaria ON AIR

През изминалата 2020 година повече от всякога осмислихме израза „Моят дом е моята крепост“. Жилището ни се превърна в убежище от пандемията, което ни накара да се замисляме за устойчивостта и функционалността му. Как ще се промени домът ни в бъдеще – отговорите ще даде първото издание на мултиплатформен проект на телевизия Bulgaria ON AIR „Бъдещето: Домът“, което ще се проведе на 31 януари, от 17:30 часа. Специалното студио ще се излъчва на живо както в ефира на политематичната телевизия и радио Bulgaria ON AIR, така и в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group – Bgonair.bg, Bloombergtv.bg, Investor.bg, Dnes.bg.

Водещи експерти ще коментират иновациите в сферата на дизайна, декора и „умните“ уреди, които правят дома по-функционален. Вследствие на пандемията от COVID-19 се засили интересът към жилища в покрайнините на големите градове. „Бъдещето: Домът“ ще отговори на всички въпроси, свързани с избора и живота в къща в предградията. Акцент в първото издание на мултиплатформения проект на Bulgaria ON AIR ще бъде и обликът на офиса през идните години.

Участие в „Бъдещето: Домът“ ще вземат Борислав Гостев, ръководител „Управление на Търговски партньори“ в ОББ; Емануил Тотев, търговски директор в TESY; Калина Петкова, мениджър Маркетингови Комуникации, Schneider Electric; Ивайло Рашев, директор на Bosch България; инж. Павел Тенев, строителен директор „Направление Градски Имоти“ в инвестиционна компания Green Life Development & Resorts, изграждаща „Проект 80 Тинтява“ и историкът проф. Христо Матанов.

Проектът „Бъдещето: Домът“ се провежда със специалното партньорство на ОББ, Теси, Шнайдер Електрик, Бош и „Проект 80 Тинтява“.

Коментирай