Свободно време

Участвайте в новия влог „Ето как“ и спечелете прическа и маникюр

Включете се в играта на Settle България и можете да спечелите награда, с която ще се разкрасите за лятото

09.06.2021г. / 08 15ч.
Аз жената
Снимка: Az-jenata.bg.

Снимка: Az-jenata.bg.

На 9 юни (сряда) от 11 часа във Фейсбук страницата на Az-jenata.bg и в сайта ще се излъчи новият влог от поредицата ни „Ето как“. Live епизодът ще е посветен на красотата и летните тенденции при косите и маникюра.

Участие в десетия епизод от поредицата ще вземат опитни специалисти – фризьорът Петер Първанов и маникюристът Благовеста Тодорова. Те ще презентират на живо предложения за лятна прическа, както и подходящ за сезона маникюр.

Модели по време на влога ще са чаровните водещи на прогнозата за времето по телевизия Bulgaria ON AIR Владимира Илиева и Александрина Янкова.

Епизодът ще се излъчи с подкрепата на Settle България.

Те ще осигурят специална награда за един от всички зрители на влога на 8 юни. Подаръкът ще бъде прическа (подстригване, измиване, сешоар) и маникюр с декорация в салон „Murphy“.

Условията на играта за участие по време на влога са:

1. Свалете Settle от тук: https://settle.eu/bg/download;

2. Създайте профил (отнема по-малко от 30 секунди);

3. Разклатете устройството (без да излизате от приложението) - ще се отвори поп-ъп с две празни полета;

4. Попълнете: „Участие в играта на Ето как“ и изпратете.

Наградата ще бъде предоставена под формата на сума в Settle акаунта на печелившия, с която да се заплатят процедурите в салони „Murphy“.

Тук може да видите и кратко видео с инструкции за участие в играта и безплатна регистрация:

 

<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/SCATVbPDwGA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


*Инвестор. бг няма отношение към определяне на печелившите или към предоставяне на наградите. Това е ангажимент на Settle България.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 2 години )