Карта на деня – Кралица на чашите е емоция и грижа. Тя може да ни се яви днес, като скъп човек, който е загрижен за нас или като емоционален подарък от съдбата – нова работа, нови възможности и перспективи. Това може да сте и вие и да се погрижите за любим на сърцето ви човек. Картата е символ и на плодородието, на материализирането на желанията ни.

Съвет за деня – Висшата жрица. Много от отговорите, за които копнеете се намират във вас и вашето подсъзнание, стига да имате смелост да се гмурнете в него и да ги извадите оттам. Висшата жрица може също да е знак и за сродна душа, някого с когото се разбираме само с поглед и ни е изпратен по съдба.

В работата:

Днес е ден, в който да обърнете внимание на вашите колеги и на хората, в които откривате желание за подкрепа и помощ. Не е лошо да обърнете внимание на приятелите си на работното място и на свой ред да помогнете, ако се нуждаят от това.

За влюбените и семейните:

Внесете игривост в отношенията си, направете нещо нестандартно заедно. Не се оставяйте рационалните теми да ви завладеят напълно. Откривайте заедно радостта от живота. Днешният ден е прекрасен за опознаване на партньора и за споделени мигове заедно.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.