Свободно време

Елица Тодорова – комикс героиня!

26.11.2007г. / 14 40ч.
Аз жената
Елица Тодорова – комикс героиня!

Красивата Елица се превърна в комикс героиня.

В първата част на комикса с манга рисунки “Стихия” темпераментната барабанистка е представена като дивата героинята Ли, която се бори със силите на мрака. С ритъм, песен и танц тя възвръща желанието на хората и животните отвъд любовта. В борбата с приказните същества й помагат огромен гигант на име Голем и бързоръкият герой Ян, който изумително прилича на Стоян Янкулов.

Комиксът “Стихия” е нарисуван от манга художника Даниел Атанасов по идея на Елица. Издатели от Япония вече са проявили интерес да издадат и тиражират “Стихия” в Токио. Родината на комикс културата е Япония. Те са издигнали в култ рисуваната анимация. В момента паралелно с концертите изящната Елица пише и продължението на приказната история, което ще бъде от 150 страници с красиво оформление и бонус към него - палки за барабани с автографите на Елица и Стоян.

С тази брилянтна идея името и музиката на Елица и Стоян още повече ще се прочуят из необятната азиатска и световна аудитория. А Елица Тодорова се нарежда до световноизвестните певици превърнали се в музи за художниците - Мадона, Шакира и Биорк, съвременните комикс героини.

Каузата на комикса е “Пазете Земята чиста”, подкрепяща и клипа към песента “Земя”.

Коментирай
32 rate up comment 8 rate down comment
недко ( преди 11 години )
аа искам да видя какжо предстажляжа да знае някои от каде за6тото се интересувам от такива не6та за6тото аз самия сум худойник
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
32 rate up comment 8 rate down comment
Krasimira ( преди 11 години )
Mnogo se radvam ,4e talantlivi hora uspqvat da probiqt i to ne samo v BG! Elitza e mnogo krasivo momi4e i neiniqt obraz 6te se vpi6e strahotna v tazi chudesna ideq. Nai-iskreno zelaq uspeh!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар