Свободно време

Тест: изберете картина и вижте какво ви очаква в любовта

Един любовен тест

10.10.2021г. / 15 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта винаги ни вълнува. Споделяме един любовен тест, който разкрива какво ви очаква в близкото бъдеще. Изберете картина и вижте какво се крие зад нея. 

1. Очаква ви значителна промяна в любовния ви живот. За тези от вас, които са избрали картината, но нямат половинка, съвсем скоро дългоочакваната любов ще се появи. Вселената ще ви срещне с личност, която може да бъде ваш спътник, която ще внесе повече хармония и щастие. Ако има някой, който вълнува вече сърцето ви, то е възможно да има напредък в тази посока.

Важно е да се разделите с миналото, със страховете, съмненията, но това не означава да не бъдете предпазливи. Обвързаните могат да започнат нов етап на връзката си, да я надградят по някакъв начин. Щастието е до вас, само се възползвайте от възможностите. 

Тест с ангели показва какво ви очаква

2. Изборът ви на картина разкрива, че в любовния ви живот ще има хармония, просперитет. Това ще ви помогне да бъдете по-спокойни, хармонични. Вече не очаквате щастието отвън, защото знаете, че то започва най-напред в нас.

Изберете си слонче и вижте какъв съвет се крие зад него

Възможно е да откриете напълно нова страна в любимия човек, което да обогати връзката ви. При някои от необвързаните може да се окаже, че познат или приятел изпитва емоции към тях. Помислете преди да действате.

4 карти разкриват бъдещето

3. За вас предстои период, който ще ви донесе много новости в областта на любовта, както положителни, така и отрицателни. Вълнуващо време. Някои ще трябва да оценят връзката си обективно – като отдаденост към партньора и обратно, намерения, планове за бъдещето, несподелени желания, страхове и т.н. От двама ви зависи да прекрачите трудностите и да преоткриете любовта. 

Ако търсите любимата си половинка, помислете дали човекът, когото харесвате, е това, което мислите, че е той/тя. В случай, че имате несигурност, не бързайте с действията. 

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 2 години )
ne viarvam . dokato ne vidia s o4ite si goliam liubim bliznak i ne go gu6na v pregrudka- ne viarvam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар