Свободно време

Таро карта за 23 септември

Днес е подходящ ден да покажем чувствата си

23.09.2021г. / 08 33ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Четворка пентакли е като котва, като полъх за заземяване и сигурност. Това е една практична карта, тя ни зарежда с енергия и желание за стабилност, практичност и реализъм. Заземяваща, с амбиция да подсигурява спокойствието и уюта.

Съвет за деня – Шестица чаши е една лека карта, която вдъхва лека носталгия, по детински наивна енергия, защото говори за желание да се сгушим в топлите спомени на миналото. Може да ни обземе лека тъга, но и радостното пърхащо чувство, пеперуди в стомаха, предвещаващо сладки и топли моменти.

Днес е подходящ ден да покажем чувствата си, да разкрием душевността си, да се насладим на нещо красиво или да подхраним творческата си страна като отделим време да създаваме и творим с ръцете си.

В работата:

Денят е подходящ да се погрижим за тялото и дома си, да започнем здравословна диета, йога, да посетим фризьор, козметик, да планираме вероятни големи разходи в бъдещето и как може да ги оптимизираме. Подходящ момент за развитие на творчество и творчески проекти. Не е подходящ ден за рискови инвестиции.

За влюбените и семейните:

В любовен план днешната комбинация ни призовава да не инвестираме прибързано емоциите си, преди да сме се уверили, че познаваме добре човека. Ако обаче става въпрос за дългогодишна връзка, предупреждава да се пазим от еднообразие и застой във връзката.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време