Свободно време

„Пес патрул“ – любимите герои на моите любимци

23.09.2021г. / 11 48ч.
Мария Дуковска
„Пес патрул“ – любимите герои на моите любимци

Защо всички обичат „Пес Патрул“?

Ако вкъщи имате малко момченце или момиченце, със сигурност познавате героите от любимото детско филмче. Смелите кученца изпълняват сложни мисии и се справят с различни предизвикателства, благодарение на своите уникални умения и реални професии. Остроумни, с кураж, истински супер герои, малките кутрета бързо грабват вниманието и печелят сърцата на децата.

Но какво прави това детско филмче наистина уникално и защо неговите герои се превърнаха в любимци на децата и техните родители?

Рецептата е хубава история и щастлив край на всяко приключение. А успехът се дължи на работата в екип и истинското приятелство, което са изградили.

Кои всъщност са тези герои?

Райдър е 10-годишно момче, което ръководи екипа. Той има решение за всяка ситуация и много познания, които му помагат да намира изход от всяка ситуация. Далматинецът Маршал е пожарникар и медик. Чейс е немска овчарка и смело и отговорно полицейско куче. Ръбъл, английският булдог, помага като строител и се придвижва с булдозер. Печели симпатиите на екипа с чувството си за хумор и любовта си към хапването. Роки отговаря за поддържането на чистота и рециклирането, а лабрадорът Зума е воден спасител. Единственото момиче в екипа – Скай, е кокер шпаньол и се ползва със сериозен авторитет, защото е авиатор и участва в мисиите със собствения си хеликоптер. Така децата, омагьосани от приключенията, научават за различните професии и колко важно е да имаш конкретни умения, за да се справяш с различните ситуации и да бъдеш полезен.

Всъщност магията на филмчето не е във вълшебствата, а в смисъла на доброто и истинското приятелство. А добрата новина е, че любимците от „Пес Патрул“ освен на екрана, пристигнаха и в Lidl на 20 септември и ще продължат да патрулират в магазините на веригата до 24 октомври. Компанията поднася специална изненада за най-малките си фенове с уникална колекция релефни магнити и татуировки, вдъхновени от героите от хитовия филм „Пес патрул“.

За най-запалените фенове на „Пес патрул“, Lidl ще предлага и специален колекционерски албум, торбички за съхранение и декоративни възглавници с любимите герои, които ще могат да се закупят допълнително.

Още информация за най-новата колекция „Пес патрул“ и пълните условия на кампанията може да бъдат открити на www.lidl.bg/pawpatrol.

Коментирай
Свободно време