Свободно време

Таро карта за 14 октомври

Картата днес се пада в комбинация с Асо пентакли, което е много хармонично, защото и двете карти ни съветват да се отдадем на работа

14.10.2021г. / 08 35ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Тройка пентакли.

Картата днес се пада в комбинация с Асо пентакли, което е много хармонично, защото и двете карти ни съветват да се отдадем на работа, да насочим фокуса си върху земните материални дела, а тройката вещае, че усилията ни ще дадат плод и няма да са напразни. Подходящи са практики за заземяване, медитация, осъзнато присъствие в настоящия момент.

Съвет за деня – Асо пентакли.

Подходящ момент да сложим начало на начинание свързано с материални придобивки. Успех, печалба, добро начало. Заземяване. 

В работата: Всички майстори, експерти, специалисти в дадена област, който са натрупали знание с практика и труд, днес са облагодетелствани и обстоятелствата са на тяхна страна.

За влюбените и семейните: В любовта е добре да сме внимателни и да обръщаме внимание на действията на партньора или обекта на интерес, а не на думите му. Заземете се и бъдете по-трезви, не вярвайте в хвърчащи думи и обещания. Картите съветват да свалим розовите очила и да ги заменим с реализъм и трезва преценка. Фокусирайте се върху резултатите и изпълнените обещания, защото ако залитнете в мисли за евентуалния потенциал на връзка или на човек, базирана на обещания, приказки и илюзии, може да сгрешите.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай