Свободно време

Огледалце, огледалце от стената...

Или защо съвременната жена не робува на клишета, а разчита на практични и удобни инструменти като Lidl Plus

20.10.2021г. / 12 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Няма жена, която да не е чувала приказката за Снежанка и за вълшебното огледало, което мигом отговаряло на въпроса коя е най-красивата на земята. В съвременния свят на този въпрос не би могъл да отговори дори и Google. Въпреки че се намират класации, които периодично правят опити да подредят най-красивите жени на планетата. И ако през годините еталонът за красота непрекъснато се е променял, сега той все повече се измества от идеята за силната и уверена в себе си жена, която не робува на външни модели, докато чака принца на белия кон.

Да, съвременната жена не чака, а взема в ръце всяка добра възможност, защото няма време за празни приказки, а непрекъснато действа поне на два фронта – професионалния и семейния. И точно затова Lidl Plus се стреми непрекъснато да предоставя ексклузивни ценови предимства и преференциални оферти, вече и извън веригата. Към първите пет компании партньори – OMV България, SDI, Уча. се, Софийската опера и балет и Pixi Photobooks, се присъедини и групата аптеки SOpharmacy..

Тъкмо партньорското предложение от SOpharmacy ни направи впечатление. До края на октомври над 40 висококачествени продукта за кожата Biotrade се предлагат с отстъпка от 20% за потребителите на Lidl Plus.

Ето и някои от тях, които са подходящи за всяка уверена жена, която си дава сметка и за семейния бюджет, и за нуждата да се чувства комфортно в собствената си кожа:

Pure Skin Измивна пяна за лице: Пяната е с нежна основа, отстраняваща замърсяванията. Стяга и почиства порите, без да изсушава и раздразва кожата. Подходяща за всеки тип кожа, страдаща от разширени пори, черни точки и неравномерен тен. Продуктът е хипоалергенен, некомедогенен и не съдържа парабени, сулфати и алкохол.

Pure Skin Ексфолиращ тоник: почиства повърхностния слой мъртви клетки и прави кожата здрава, красива и нежна. Той регулира прекалената себумна и мастна секреция и стимулира клетъчната регенерация и колагеногенеза на кожата. Изглажда фините линии и бръчки по кожата, свива разширените пори и действа като нежен пилинг, който отстранява натрупаните замърсявания. Може да се използва от всеки тип кожа и е подходящ за всекидневна употреба. Задължителна е употребата на слънцезащитен крем с много висок фактор – SPF 50+.

Pure Skin Озаряващ дневен крем: Съдържа комбинация от нискомолекулна хиалуронова киселина и ниацинамид, които възстановяват плътността и еластичността, хидратират в дълбочина и възвръщат блясъка на кожата. Кремът притежава копринена текстура с висок слънцезащитен фактор SPF50, бързо попива в кожата и не оставя следи. Подходящ за всеки тип кожа.

Освен отстъпката от 20%, потребителите на Lidl Plus, които направят поръчката си онлайн, ще ползват и безплатна доставка през октомври.

Пълните условия на партньорската промоция, може да бъдат разгледани тук:

https://sopharmacy.bg/bg/news/lidl, а други интересни и изгодни оферти могат да бъдат открити в седмичната брошура и в самото приложение Lidl Plus.

Коментирай