Свободно време

Меркурий премина в знака на Стрелец. Какво ни очаква?

Динамичен период

24.11.2021г. / 16 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сезонът на Стрелеца вече настъпи, а на 24 ноември Меркурий премина в знака, след като на 21 ноември Слънцето също премина в Стрелец. За Меркурий знаем, че е планетата на комуникацията. Сега тя ще въведе нова доза оптимистична енергия, която ще продължи до 13 декември, когато ще се придвижи към Козирог.

20 отличителни черти на зодия Стрелец

Когато Меркурий се премества в знака на Стрелеца, нашите мисли се разширяват, визията ни за нещата се подобрява, но пък е възможно да преувеличаваме някои ситуации. Нашите идеи, остроумие, определено няма да останат незабелязани. Въпреки това е възможно да бъдем изправени пред някои затруднения.

Тест: Изберете си мисъл и вижте каква 2022 година ви очаква

Тъй като Меркурий е планета на комуникацията, а Стрелецът не се притеснява да говори, то в общуването с другите е възможно да станем твърде директни, импулсивни. Затова е важно да не си създаваме конфликти, излишни драми.

Според астролози трябва да бъдем особено внимателни на 7 декември, когато Меркурий няма да бъде в добра позиция спрямо Нептун – планетата на илюзиите. Тогава не е подходящо да взимаме сериозни решения, да си уговаряме важни срещи, тъй като истината може да е трудна за намиране.

Не бива да вярваме на всичко, което чуваме, а също така е добре да знаем, че Нептун може да накара нещата да изглеждат по-лоши или по-добри, отколкото са в действителност. Затова е добре да сме предпазливи на този ден, да не слагаме розовите очила, ако ни предстои важен избор.

Как да декорирате дома за Коледа, за да привлечете късмет и благоденствие

Меркурий в Стрелец е пълен с възможности. Ще търсим информация, ще променяме гледни точки.

Очакват ни няколко особено динамични седмици и тази динамика ще се усети най-много от знака Овен, който ще може да постигне някои от поставените си цели.

Любовен хороскоп за декември

Телците и Близнаците ще се фокусират върху взаимоотношенията от всякакъв характер, върху тяхното развитие. Ще успеят да стабилизират своите финанси, а някои дори и да инвестират в имущество или други активи.

Раците ще постигат успехи в преговорите и работата.

Лъвовете ще имат много нови идеи, мотивацията им ще се повиши, а творческите личности ще се радват на успехи.

Девите ще разрешават битови въпроси, но ще бъде важно да не влизат в конфликт с близките си. Везните ще се радват на успешна комуникация, нови възможности.

Коледни подаръци за късмет за всяка зодия

Скорпионите ще имат стабилни финанси, но въпреки това не бива да харчат прекалено.

Стрелците пък ще общуват и съблазняват с лекота, докато Меркурий е в техния знак. Периодът е подходящ за стартиране на проекти.

Козирозите не бива да бързат, за да не се стресират излишно.

Водолеите ще могат да планират някои проекти, идеи за забавления.

При Рибите в работата ще бъде динамично, но усилията им ще бъдат възнаградени.

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време