Свободно време

Posoka.com с черен петък и до 40% отстъпки за почивки на родното Черноморие

До 30 ноември ще продължи специалната промоционална кампания на агенцията

26.11.2021г. / 16 28ч.
Мария Дуковска
Снимка: Posoka.com.

Снимка: Posoka.com.

На фона на световния ентусиазъм около големите разпродажби и черния петък, туристическата агенция Posoka.com е подготвила много отстъпки и атрактивни цени на пакетите си за екскурзии и почивки. Най-изкушаващи са промоционалните пакети за морски почивки в едни от най-хубавите четири и петзвездни хотели на морския бряг в Златни пясъци и Св. Св. Константин и Елена.

Отстъпките за 7-дневни ultra all inclusive и ultra all inclusive plus пакети са -40% от посочените на уебсайта на Posoka.com и важат за престой през целия летен сезон 2022, който започва още от май. В рамките на черния петък на Posoka.com всеки може да резервира своята 7-дневна лятна почивка през август в луксозния петзвезден хотел „Астор Гардън“ в Св. Св. Константин и Елена на базата на ultra all inclusive изхранване в хотела и баровете около басейна за около 790 лв. на човек. Цените са още по-изгодни за останалите летни месеци, а също толкова атрактивни са и офертите за пакетни 7-дневни морски почивки в хотелите „Азалия“, „Астера“ и „Атлас“.

Всички промоционални предложения могат да бъдат разгледани на уебсайта на Posoka.com.

Туристическата агенция предлага намаления и на екскурзиите си в чужбина, както и на екзотичните си пакети. Промоциите за черен петък на Posoka.com ще продължат до 30 ноември включително.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
..... ( преди 2 години )