Свободно време

Таро карта за 3 декември

Трябва ни време да помислим

03.12.2021г. / 08 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Четворка мечове.

Днес може да изпитате нужда да съберете мислите си и да се оттеглите от света. Трябва ни време да помислим, обмислим и планираме следващите си стъпки, използвайки мъдрост и логика, така че когато се завърнем отново към ежедневието си, да сме готови да работим активно по плановете си.

Съвет за деня – Тройка чаши.

Днес имаме две доста различни карти; Четворка мечове, карта базирана на логиката и мисловния процес, предполагаща време далеч от света, където човек може да обмисли нещата и да се събере; и Тройка чаши, базирана на емоции и на празник с нашата общност от любими хора. Но и двете карти се допълват доста добре, защото имаме нужда и от двата начина на съществуване в живота си; трябва да обичаме себе си достатъчно, за да се чувстваме добре сами, да имаме време да осъзнаем и интегрираме мислите си. Също така трябва да сме ангажирани и със света около нас и с общност, с която да споделяме тези мисли. Така че, когато сте готови да излезете от уединението си, знайте, че това, което ви очаква, е любов и подкрепа.

В работата: Не е време за действие, а по-скоро за изчакване и обмисляне на бъдещи действия и стъпки.

За влюбените и семейните: Добре е днес да обърнете внимание на връзката със самите себе си, на това колко любов и грижа давате не на другите, а на самите вас. Каквото си давате, както се отнасяте със себе си, това ще получавате и от околните. Не забравяйте тази простичка истина.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай