Свободно време

Моделите на Гуен Стефани на български

17.12.2007г. / 11 01ч.
Аз жената
Моделите на Гуен Стефани на български

В рамките на новата стратегия Print 2.0 и подкрепящата я маркетингова кампания “What do you have to say?”, HP стартира сайт на български език с модели на изпълнителката и моден дизайнер Гуен Стефани, лице на кампанията.

Интернет-базираната инициатива цели да вдъхнови и окуражи българските потребители с уникални материали за печат и да им даде свежи идеи за предстоящите коледни и новогодишни празници. На адрес www.hp.com/bg/idea потребители вече могат да съчетаят собствените си разработки с безплатен дизайн, вдъхновен от линията “Harajiku Lovers” на Гуен Стефани, и да принтират картички, CD етикети, забавни хартиени кукли и пр. Използвайки технологията HP Tabblo, феновете могат да комбинират своите снимки и текст в книга с уникални изображения от настоящото турне на Гуен Стефани “Sweet Escape”.

Сайтът е разработен на български език и съдържа няколко секции. В “Хартиени кукли” най-малките потребители могат да се забавляват и да развиват въображението си, като превъплатят себе си и своите приятели в образа на Гуен и нейните момичета Хараджуку. Момичетата Хараджуку са четирите танцьорки, които участват на концертите и в клиповете на известната изпълнителка и се отличават със своето характерно облекло, с което налагат нови стандарти в младежката мода. Младите посетители на сайта могат да създадат свои хартиени кукли, като изберат очите, прическата и дори техните сценични костюми, след което да ги разпечатат, за да украсят своята стая или да подготвят оригинални коледни подаръци за приятелите си.

В секцията “Стилът на Гуен за вас” потребителите могат да изберат илюстрация от невероятната колекция проекти на Гуен Стефани, които свободно могат да използват за създаването на оригинални плакати, честитки, картички и мултимедийни дискове. А във “Влезте в света на Гуен” посетителите на сайта могат да видят рекламния клип с известната изпълнителка, който се излъчва в рамките на кампанията “What do you have to say?”.

Коментирай