Свободно време

Астрологът Мира Кунева с прогноза за 2022 година

Според нея най-трудните моменти ще бъдат към края на март - април, а след това през есента

10.01.2022г. / 11 14ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

В първите дни от новата година всички сме нетърпеливи да разберем какво ни очаква през следващите 365 дни. Астрологът Мира Кунева разкрива своята прогноза за 2022-а в предаването „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR.

Годината ще бъде по-мека от изтеклата. Това означава, че ще бъде не толкова стресова, не толкова пълна с непредвидими събития с такива остри обрати – както за света, така и за България. 2021 година имаше на три пъти един точен аспект между Сатурн и Уран, който винаги се свързва със световни икономически кризи, с природни катаклизми и войни. Този аспект ще се повтори на два пъти през 2022, но той вече няма да е точен. Когато аспектът не е точен, той няма такава сила“, каза астрологът Мира Кунева в „България сутрин“.

Тя изтъкна, че ще има последици от 2021 г., но няма да бъдат толкова тежки ударите.

Свързани статии

Най-трудните моменти ще бъдат някъде края на март – април, след това есента – септември, октомври и ноември. Това ще са периодите, в които Сатурн и Уран ще образуват отново аспект, но не точен. По принцип, тази година е само с четири затъмнения. Такива години са обикновени“, посочи Кунева пред Bulgaria ON AIR.

Тя подчерта, че Уран се движи в Телец и най-вероятно ще има сътресения във финансите.

Кунева поясни, че през 2022 г. Юпитер ще бъде в Риби до 10 май и после от 20 октомври до края на годината, което означава, че хората ще започнат да си преоценяват ценностите. Юпитер в Риби е свързан още с културата.

Април има аспект между Юпитер и Нептун, който винаги е увеличавал инфекциите. Той не е много тежък. Не вярвам, че април ще има пълно овладяване на пандемията. По-вероятно е лятото, когато се образува един хармоничен аспект между Нептун и Плутон. Този аспект се образува един път на век. Оптимистичният вариант е, че ще трябва да намерят лекарство или по някакъв начин да измислят как да излезем от ковид кризата. Негативният вариант е, че ще измислят решение, което няма напълно да ни хареса“, обясни астрологът.

„В хороскопа на България някъде от края на май до септември-октомври би трябвало да започнат някои отделни браншове да се развиват много добре“, прогнозира Кунева.

Гледайте целия разговор във видеото.

Коментирай