Свободно време

Таро карта за 19 януари

Крал на пентаклите е карта на доблестта, на честния бизнес

19.01.2022г. / 08 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Рицар на пентаклите е символ на стабилността, на статуквото и на отговорността. Нещата стават бавно, но сигурно и са трайни. На дневен ред са финансови дела, планове за бъдещето и работа върху определени проекти, които се очаква да са дълготрайни и да дадат плод не веднага, но по-далече във времето.

Карта на деня – Крал на пентаклите е карта на доблестта, на честния бизнес, на интелектуалните способности и дарби.

Картата ни насърчава да мислим за бизнеса си, да го развиваме и да внасяме нововъведения, за да го поддържаме и обновяваме. Има опасност от летаргия, не бива да ѝ се поддаваме.

В работата:

Стремете се към стабилност, днес тя ще е важна за вас. Не се хвърляйте презглава в новото, ако не сте се убедили, че няма да има изненади. Но не се отказвайте от реформи, те са важни и необходими, стига да няма излишни рискове.

За влюбените и семейните:

Отношенията са стабилни и енергията е добра за планиране на бъдещето, всякакви планове свързани с бита и дома са от значение днес. Създайте уют, направете ябълков пай, сервирайте чай и обърнете внимание на своята половинка.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай