Свободно време

Почивка преди началото на сезона? Защо не!

05.05.2022г. / 11 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Май и юни са перфектният момент да отидеш на почивка! Пътуването преди началото на летния сезон има редица предимства – популярните туристически дестинации не са толкова оживени, времето е чудесно, а и офертите, които ще намериш на esky.bg са много изгодни! Да не забравяме също, че за пръв път от две години можеш да се радваш на пълноценна почивка, поради утихващата пандемия и премахването на ограниченията. Така че, не му мисли, а избери мечтаната дестинация!

Барселона и Коста Брава

Атмосферата на Барселона и очарованието на Коста Брава са чудесен избор! Можеш да започнеш своята почивка, като се потопиш в един от най-магичните градове в Европа – Барселона. Докосни се до въображението на великия майстор Гауди, като задължително посетиш Park Güell, La Casa Milà и La Sagrada Familia. След като се насладиш на каталунската перла, можеш да се отправиш на приключение и да опознаеш дивите кътчета на Коста Брава!

Лацио и Рим

Всички пътища водят към Рим и ти трябва да ги последваш! След като се отдадеш на величието на Рим и всички забележителности, които задължително трябва да видиш, можеш да се срещнеш и с други прекрасни кътчета в Лацио. Крайбрежното градче Сперлонга, вълшебното езеро Болсена и Тиволи имат много какво да ти предложат – от пребогата история до незабравими приключения и водни спортове.

Андалусия

Ако решиш да се потопиш в магията на Андалусия – най-добре е да организираш road trip! Можеш да започнеш приключението си от Малага, като след това се отправиш към пленителното градче Ронда и един от най-впечатляващите преходи в света – Caminito del Rey. Други задължителни спирки са Севиля и, разбира се, Гибралтар, където буквално можеш да видиш крайбрежието на Африка!

Посети esky.bg/oferti, за да се възползваш от изгодни оферти до най-забележителните дестинации, които ще те дарят с незабравими спомени.

Коментирай