Свободно време

Таро карта за 5 май

През периода на Звездата се радваме на спокойствие, психическа стабилност и обновление

05.05.2022г. / 08 04ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Звездата.

Звездата, управлявана от Водолей, идва след време на трудности, когато нещата привидно са се разпаднали. Но днес е време за изцеление, обновяване и регенерация. През периода на Звездата се радваме на спокойствие, психическа стабилност и обновление, намираме нов смисъл и по-висша цел.

Съвет за деня – Паж чаши.

Паж чаши носи послание за любов, надежда и повторно свързване. Ние се регенерираме, връщаме се към автентичните си стремежи и започваме да вярваме отново в мечтата си за бъдещето. Днес е добър момент да създадем карта на мечтите, да напишем нашите стремежи на лист, да намерим отдушник чрез някаква форма на изкуство или да се свържем с любим човек.

В работата: Работният ден обещава да е ползотворен и успешен. Намирате подкрепа, работите добре с другите и споделяте обща цел с лекота.

За влюбените и семейните: Ден за помирение, ако е имало разногласия. Хоризонтът пред вас сякаш се прояснява и с лекота споделяте чувствата си с любимия човек. Получавате разбиране и от своя страна също лесно „влизате в обувките на другия“.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай