Свободно време

Марс влиза в Телец на 5 юли – не бива да бързаме в нищо

Периодът е подходящ за поставянето на малки и стабилни стъпки напред

06.07.2022г. / 12 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Огненият Марс, който е планетата на действието, амбицията, секса и желанието, напуска любимия си знак Овен, за да премине в Телец на 5 юли. В този земен знак, Марс ще се задържи до 20 август. През следващите седмици ще обръщаме повече внимание на хубавите неща като почивка, свободно време.

Месечен хороскоп за юли

На енергийно ниво, това е голяма промяна за нас, тъй като Телецът се управлява от Венера. Това означава, че нашите действия ще бъдат ръководени повече от финансови решения, красота, ценности и всички ние може да сме малко по-фокусирани върху удоволствията и любовта в живота си, споделят западни астролози.

Също така сега ще сме по-склонни да търсим материални и физически удобства, като същевременно ще ни привличат красиви неща с трайна стойност.

Според астролози, Марс не обича да бъде в знака на Телец, тъй като Телецът е по-бавен, а Марс е планета на действието, обича да работи с пълна сила. Влизайки в този земен знак ни напомня, че понякога най-добрият начин да ускорим процесите около нас е като забавим темпото. Телецът е много трудолюбив, но също така знае, че най-добрият начин да свърши желаното е да подхрани добре своите нужди.

За някои от нас естествено предстоят и промени, които може да ни е малко по-трудно да приемем, но това не е непременно негатив. Всеки зодиакален знак ще бъде фокусиран и мотивиран върху това да постигне своите цели.

Таро карти за юли

Транзитът на Марс в Телец е подходящо време да обърнем внимание и върху нашите финансови цели, за да намерим стабилност и сигурност. Периодът не е подходящ за поемане на рискове. Ако сме внимателни, ще можем да извлечем повече позитиви от този транзит.

В деня, в който Марс сменя знаците си за транзит, често можем да усетим и видим турбуленция, гняв или дори ненужно насилие, предупреждават западните астролози. Ето защо е важно да бъдем нащрек, да не се поддаваме на негативни емоции.

Женски хороскоп за юли

До 20 август ще изпитаме и силната нужда да се освободим от това, което в момента ни кара да се чувстваме блокирани или ни пречи да изразим себе си, да бъдем свободни. Но това не означава да действаме импулсивно, а по-скоро да се успокоим и да се носим по течението. Въпреки че е малко нестабилен, този транзит има положителна страна.

Марс в Телец означава постоянни усилия и фокусиране върху дългосрочна цел. Периодът е подходящ да направим своите малки, но стабилни стъпки, за да постигнем нещо значимо.

Не бива да забравяме, че Телецът обича почивката и затова ще бъде важно да намерим баланс между задълженията си и релакса.

Снимка: iStock

Коментирай