Свободно време

Женски хороскоп за октомври

Ето какво показват звездите

03.10.2022г. / 16 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През октомври ни очакват частично слънчево затъмнение в Скорпион и пълнолуние в Овен. Динамичен период, който ще ни позволи да вървим напред, но и да направим някои равносметки за живота си като цяло и в онези области, в които се нуждаем от повече сигурност и промяна.
Какво ви очаква според зодията вижте в женския ни хороскоп.

Таро карти за октомври за всяка зодия

Жената Овен

Дамите родени под този зодиакален знак ще се вълнуват предимно от любов през новия месец. Интимните отношения ще се трансформират значително, може би по начини, които не сте очаквали. В процеса ще научите много нови неща за себе си. Темата за взимане и даване също ще излезе на дневен ред, особено около способността ви да правите компромиси с другите, независимо дали лично или професионално. Къде липсва баланс? Къде нещата изглеждат неоснователни и защо?

Пълнолунието във вашия знак ще освети именно въпроси свързани с комуникацията в любовен план, в работен, с близки и приятели. На 30 октомври вашата управляваща планета – Марс, ще започне да се забавя, а това може да доведе до забавяне на някои дела, прекалено отпускане от ваша страна.

Коментирай
Свободно време