Свободно време

Какви здравословни проблеми имат зодиите

Независимо от вашата зодия, грижете се за здравето си

29.10.2022г. / 12 49ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

За да разберем по-лесно какво е отредила съдбата за нас, ние често се допитваме до звездите. Там търсим съвет и насока накъде да тръгнем и по кой път да поемем. Когато това се съчетае с нашата интуиция – можем да бъдем сигурни, че това единство ще ни доведе до по-истинско и задълбочено познание на себе си.

Освен за съвети, звездите могат да ни бъдат от полза и когато имаме нужда от предупреждение, например за какво трябва да сме по-бдителни. Това засяга и нашето здраве – най-ценното, което имаме. Ще се допитаме до звездите и в следващите редове ще ви разкрием какво да направите, ако искате да поддържате здравето си оптимално. И така – какви здравословни проблеми имат различните зодии? Ето на какво да обърнем внимание:

Овен (21 март – 19 април)

Може да сте чували израза, че Овните са доста темпераментни, да не кажем кибритлии. Изглежда, че тази тяхна натура може да им донесе и здравословни проблеми – например чести главоболия и мигренозни пристъпи. За представителите на тази зодия е важно да разпускат по-често и да се освобождават от напрежението. За тях това може да се окаже трудна задача, тъй като те са работохолици. Ако усетите стягане в областта на главата – спрете за миг и си направете масаж.

Таро карти за всяка зодия за 2023 година

Телец (20 април – 20 май)

Знакът на Телеца управлява гърлената чакра – ето защо той винаги трябва да има подръка пакетче с бонбони за гърло или пък термос, пълен с чай с мед – това ще го предпази от възможни инфекции на ушите и гърлото. Упоритостта, която е в кръвта на Телците може да им донесе проблеми със схващания на врата и челюстта. Какво може да помогне? Дълбоки дихателни техники – те ще помогнат за успокоение на нервите и ума – именно той може да е в основата на стреса.

Тибетски хороскоп разкрива какви сме били в минал живот

Близнаци (21 май – 20 юни)

Способността на Близнаците да правят по няколко неща наведнъж, както и да постигат всички задачи, които са си поставили може да им причини както физическо, така и психическо изтощение. Освен това те са склонни да се заемат с няколко проекта наведнъж – все пак са способни да вършат работа за двама! Тази свръхзаетост може да отслаби респираторната система, причинявайки настинка, кашлица и дори понякога паник атаки. Жизненоважно за Близнаците е да си вземат почивка и да правят неща за себе си – така ще постигнат както спокойствие, така и баланс.

4 зодии, които са добри в управлението на пари

Рак (21 юни – 22 юли)

Раците се доверяват на интуицията си. Това, за което трябва да внимават са проблеми с храносмилателната система. Знакът се управлява от Луната – това им помага да чуват силно вътрешния си глас, но те също така умело прикриват страховете под твърдата си черупка – това може да доведе до рефлукс и затруднения с обработката на храната. Как може да преодолее тези проблеми Ракът? Трябва да говори повече, да споделя, да показва чувствата си. Проучвания показват, че съществува огромна връзка между стреса и здравето на храносмилателната система – така че – Раци, вземете това под внимание. Бъдете отворени и обичайте себе си – това може да се отрази благотворно на вашето здраве.

Камъни за късмет според личното число

Коментирай