Свободно време

Международна седмица на Блондинките

12.03.2008г. / 10 54ч.
Аз жената
Международна седмица на Блондинките

Тази година от 12.03.08 до 19.03.08 в търговския център Сити Център София ще се проведе Международна седмица на Блондинките.

Основни направления на мероприятието са:
Изложба на кукли Барби облечени с рокли на известни дизайнери. Тема на таз годишната изложба е “Феите които пазят земята”. Предлагаме Ви една история за нашата чиста планета и чиста душа! Уникалните кукли ще бъдат разпродадени на благотворителен аукцион. Международната изложба на кукли “Барби”, ще бъде открита на 12.03.2008 година в 12.00 ч.

Благотворителните акции тази година ще бъдат свързани с популяризиране сред различните групи на обществото на теми като:
Здравословно хранене и начини за предпазване от диабет (в България 60 % от децата са застрашени от диабет 1 степен).
Чистотата в личния живот (важно е да се обърне внимание на факта, че 60 % от младите хора не използват предпазни мерки при интимни контакти и не се предпазват от вирусни заболявания и СПИН.
– Важна тема в програмата на събитието е благотворителната инициатива в подкрепа на Националното училище за танцово изкуство с директор Мариана Денева. Това е училище с 57-годишна история, което заема своето важно и значимо място в българската култура. То пази и развива българския дух чрез силата на танца, отглежда и възпитава млади дарования, въвежда в красотата на класическите, фолклорни и модерни танци. В тази връзка бихме искали да подкрепим Националното училище за танцово изкуство чрез благотворителна разпродажба на книга, разказваща неговата история. Събраните средства ще бъдат използвани за създаването на учебна сцена и превръщането на училището в културен център.
– Празнуване на 120 години от откриване на Софийски Зоопарк.
На 15 март в 12 .00ч. заедно със Софийска община ще бъде открита единствената на Балканите Ферма за живи пеперуди.
Откриването ще се състои в Столичния зоопарк на 15 март. Тя ще се помещава в залата на слоновете и в него ще живеят 200 пеперуди, представители на повече от 20 вида. Екзотичните видове имат размах на крилата до 18 см. Пеперудите ще бъдат предоставени на Зоопарка от г-жа Олга Ускова, собственик на единствената ферма за пеперуди в България.
В залата ще бъдат монтирани въжета върху които ще се разположат пашкули, от които пред очите на посетителите ще се излюпват нови екзотични пеперуди . Пеперударника е единствен на Балканите.

На 19 март 2008 г. в бална зала на Шератон, София ще се проведе заключителната гала вечер “Бал на Блондинките”.
На бала ще бъдат връчени награди “Диамантена пеперуда” в следните категории:

“Най-царствена блондинка” – Нейно Височество Княгиня Калина
“Най-успяла блондинка в политиката” – Министър Гергана Грънчарова
“Блондинка строител – с най-дълга коса” – г-жа Ивелина Леонидова
“Блондинки 2 в 1” – Министър Гергана Грънчарова и г-жа Михаела Попова
“Блондинка доктор”- д-р Енджи Касабие
“Блондинка в шоколад” – г-жа Рени Стайкова
“Блондинка с припев” – Нети
“Бла-бла-бла-блондинка” – Цвети и Елена – радио “Фреш”
“Мъж знаещ най-много за блондинки” – г-н Слави Трифонов
“Дизайнер – блондин” – г-н Цено Вутов
“Блондинка с розова кола”
“Мини блонди на България” – Йоана Цанева
“Мини блондин на България” – Георги Цанев

По време на бала на блондинките ще бъде награден президентът на държава, когото блондинките определят като най-успешен и най-красив, чрез онлайн гласуване.
http://blondinkite.radiofresh.bg

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
глупава ( преди 11 години )
как вървят нещата с леонидова
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
До неличка ( преди 11 години )
Моят проблем за ул.Карнеги 2 е същият.Телефон за свръзка - 0894374310
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
неличка ( преди 11 години )
ако някой е включен в сроежа на Ивелина Леонидова на ул. карнеги и филип тотю нека ми пише на имейла. Аз също съм опарена от нея. Да се съберем и заедно да предприемем действия срещу нея
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Гагулка ( преди 11 години )
Лицето Ивелина Леонидова е крадец,престъпник,измамник,нагла,невъзпита-на,с фалшива диплома,разследвана итърсена от прокуратура и полиция за измами
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
антифриз ( преди 11 години )
Леонидова е добре описана и във в-к"Труд"на 30.10.2009г., да знаете чее голяма измамница и защо още не сая прибрали където й е мястото, лъжепоголовно, неморална личност, напълнодеградирала, измамила много хора, съдят я здраво вече.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
група граждани от Ва ( преди 11 години )
Една изрусена дама-Ивелина Петрова Леонидова е строителна измамничка от която са пострадали много хора.Чудим се какво прави при Вас или и Вие всичките сте такива пеперуди като нея.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Магдалена ( преди 11 години )
Трудно ми е да повярвам че тези пеперуди се въдят у нас!Каква е тая ферма, откъде се получаватпашкулите - собственицата им в апартамента си ли ги ражда и мъти.Писна ми от "журналистки", които не питат, ами се мазнят за някое и друго парцалче.И аз искам ферма -проучете от Руския Сибир, където била родена, или от Индия госпожа собственицата на фермата си докарва животинките и колко и струва парчето. Не е истина, толкова сте умни!Абе, и вие 100%сте блондинки, нали тъй.Вече няма СССР,другарки,тъй че не ни баламосвайте. Неруса тъпанарка
отговор Сигнализирай за неуместен коментар