Свободно време

Изберете си карта и вижте какво ви очаква

Един забавен тест

17.10.2023г. / 17 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки се вълнува от това какво го очаква в близкото бъдеще. Днес споделяме с вас един забавен тест. Три карти разкриват какво ви очаква. Изберете си една и вижте посланието ѝ за вас.

7 неща, които пречат да постигнете щастие

Карта 1

Вашият избор на карта разкрива, че ви очаква късмет. Ако имате някакъв проблем, който се опитвате да разрешите, то може за него да се появи неочаквано решение или някой да ви помогне да го разрешите. Събитията ще се развият във ваша полза. Това ще ви помогне да придобиете сила и да продължите напред по по-добри пътища. Мислете внимателно, само така ще се движите в правилната посока. Не забравяйте, че за да успеете, трябва да сте смели и да вярвате в себе си.

Изберете си слонче и вижте какъв съвет се крие зад него

Карта 2

Карта, която показва любов и отдаденост, честност и лоялност. Ще получите онова, което искате. Не забравяйте да се доверите и на интуицията си и да вярвате в това, което чувствате. Посланието на картата е да се опитате да разрешите конфликтите и недоразуменията, ако има такива, по дипломатичен начин, с добра комуникация. Не се страхувайте от неизвестното, от това, че може да се провалите. Понякога се страхуваме неоснователно и страховете ни не се случват. Късметът е с вас.

Изберете си сърце и вижте каква любов ви очаква в следващите 30 дни

Карта 3

Вие избрахте картата на просперитета и приятелството. Но картата иска да ви напомни и за един от законите на Вселената – каквото дадете, това ще ви се върне. Разбира се понякога даваме добро, но не ни се връща същото. Бъдете сигурни, че Вселената ще ви се реваншира. Ако търсите отговор на някои въпроси, отделете време за себе си, за да преосмислите всичко. Картата ви съветва да не насочвате мислите си в посока отмъщение, а да простите на себе си, на тези, които са ви наранили (не е нужно да им го казвате), за да получите облекчение. Вселената ви е подготвила прекрасни неща, затова бъдете позитивни.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Тони Кирова ( преди 3 месеца )