Свободно време

Седмична таро прогноза за 28 ноември – 4 декември

Поставяме своите желания пред Вселената

28.11.2022г. / 15 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Петица жезли и Асо чаши.

Вече се намираме в сезона на зодия Стрелец, на 24 ноември дори имаше новолуние в този знак. Това ни донесе силна, нова и свежа енергия. Какво обаче показват таро картите за новата седмица?

Първата карта е Петица жезли. Тя ни напомня да се вслушваме във вътрешните си послания, дори тези, които биха предизвикали негативни чувства или гняв. Обръщаме внимание на онова, което ни прави раздразнителни, кара ни да се чувстваме неудобно или ни създава лошо отношение.

Тази таро карта иска да внимаваме за нещата, които изпитват търпението ни. Забелязваме какво ни дразни по грешния начин, особено когато става въпрос за нашите взаимоотношения. Трябва ли да сме около този човек, който ни кара да се чувстваме зле? Това ли е подходящата среда за нас? Можем ли да направим промени?

Петица жезли ни кара да забавим темпото и да изследваме нашия свят. Обърнете внимание на това как се чувствате и какво правите. Излезте от рутината и проучете добрите възможности за вас. Сега ще започнем да осъзнаваме как да създадем по-добър климат около себе си. Възможно е дори да станем по-малко споделящи с другите, да поставим определени граници. Ще ставаме по-слушащи и ще избягваме влизането в конфликти. Ще бъдем по-смели в това да казваме „не“ на онези неща, които не желаем.

Под силата на новолунието, от която сила можем да се възползваме до следващото новолуние, и таро картата Петица жезли, ще имаме възможност да направим промени, за да постигнем повече радост и щастие. Тези промени може да са както малки, така и големи.

Втората таро карта е Асо чаши. Една много силна карта, която усилва вибрациите на новолунието в Стрелец. Носи ни много позитивност. В гаданията с таро карти, когато тя се появи, то е за да ни покаже началото на нов творчески проект, важна връзка или дори зачеването на дете. Представлява пътя към нещо, което ще ни донесе голяма радост и удовлетворение.

Тази седмица ще бъдем в съответствие с нашите емоции и чувства, усещайки се емоционално удовлетворени както във връзката със себе си, така и с другите. Сега можем да се запитаме: Как можем да направим следващата стъпка в еволюцията си? Как да споделим своята любяща енергия? Кое сме готови да покажем на света?

Таро картите в последните дни на месеца и началото на новия, ни канят да си поставим големи и смели намерения, да помислим в кое направление ни се иска да растем. Вселената ни чува.

Снимки: istock

Коментирай