Свободно време

5 съвета как да използвате приложението на Ефбет със стил

07.12.2022г. / 06 48ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Мобилните приложения се превърнаха в необходим елемент за абсолютно всяка една платформа – търговска или социална. Все повече букмейкъри изненадват със същото, както забелязваме от наличието на приложението на Ефбет и експертите не се отказват, а се стремят да добавят и нови функции за своите потребители. Тенденцията показва, че през изминалата година сред всички предлагани опции, аудиторията посочва именно интеграцията на мобилни телефони и таблети в сайта за ключова.

Нека видим някои от най-добрите варианти за употребата на мобилното приложение на един от най-старите букмейкъри в страната. На първо място ще открием, че когато разполагаме с профил, абсолютно всички налични промоции и бонуси продължават да са активни. Мобилното приложение участва и за всички посочени турнири и други джакпоти, стига да се изпълняват условията на самата игра и да се правят квалифициращите залози.

Мобилното приложение разполага с персонализация на платформата и ще запомни интересите на всеки един клиент, като е много възможно след известно време в употреба, да започне да представя онези игри и спортове, които са най-често посещавани. Тази стъпка отнема малко време, защото процесът е автоматизиран и системата трябва да опознае клиента. Достатъчно е потребителят да остави регистрацията си в системата.

За още по-сериозно и професионално отношение към потребителя, платформата разполага с някои от най-добрите функции при спортните залози. Използването на популярния кеш-аут по време на избрани спортни събития продължава да е активна, а това само ни подсказва, че когато нашата прогноза не е напът да се сбъдне, можем да изтеглим залога си и да редуцираме значително загубите.

Един от най-големите плюсове, които спортните фенове откриват, е наличието на пряко предаване. Имайки предвид, че говорим за генерален спонсор на родното футболно първенство, няма как да пропуснем и факта, че любимите дербита могат да се гледат и през мобилен телефон.

Тази възможност предоставя и достъп до различни микропазари – ориентирани към събитие в спорта като дузпа, корнер или пряк свободен удар. Имаме възможност в реално време да правим прогнози и на останалите популярни пазари като краен победител, под/над и други. Тази опция продължава да изисква малко по-стабилна интернет връзка, но съдейки по предлаганите услуги на мобилните оператори, това едва ли ще е пречка.

Какво можем да кажем за казино игрите и тяхната функция през приложение? Те работят по същия начин, по който и на основния сайт, ако използваме компютър. Тук няма изненади, защото няма iGaming студио, което да не иска да оптимизира своите предложения за всеки вид телефон или таблет. Ще открием, че любимите предложения продължават да работят със същата гладка анимация, без да лишат клиента от удоволствието на играта.

Не трябва да забравяме, че брандът поддържа двете най-популярни платформи, тази на Android и iOS. Благодарение на по-сериозното внимание в детайлите, можем да открием, че се поддържат и по-стари устройства, като стремежът е да се предостави достъп на всеки потребител, без да има задължението за закупуване на ново устройство. Този оператор се стреми да предостави персонализирано и по-точно отношение към всеки клиент, а това включва и изпращане на по-специални оферти, даване на най-различни други бонуси.

Преди всичко трябва да напомним, че един клиент е задължен да спазва правилата за отговорна игра, дори и ако прави прогнозите от телефон. Различното устройство продължава да не дава гаранции, нито възможност за сигурна печалба. Тук говорим за шанс и той зависи от представянето на отбори, от вашия личен късмет и много други фактори. Преди всичко е хубаво просто да се забавлявате.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!