Нова година, нов късмет! Казваме си го на всеки 1 януари. Късметът ни е нужен винаги, дори когато говорим за пари, но той не е всичко. За да подобрим финансите си се изисква да полагаме усилия, в някои случаи да сме по-смели и да не пропускаме възможностите, които са пред нас. Но и някои планети също оказват влияние върху паричния ни поток.

На 20.12.2022 планетата на късмета Юпитер ще направи транзит в Овен и ще остане там до 16. 05. 2023. В допълнение, същата тази планета преминава в Телец от май 2023 г. до май 2024 г. Този планетарен транзит ще се отрази на всички представители на зодиака. Но когато става въпрос за пари, има зодии, на които ще им върви повече през 2023-а. Вижте кои са.

Любовен хороскоп за 2023

Зодия Телец

Родените под знака на зодията ще спечелят най-много пари през 2023 г. Те ще положат всички усилия, за да се усъвършенстват ежедневно, което ще им помогне в осъществяването на целите им. Не само че ще се представят на ниво в работата си, но и ще успеят да променят ежедневието си по положителен начин.

Новата 2023 година ще бъде много по-благоприятна за Телците и ще ги подтикне да се отпуснат, да придобият повече самочувствие. Ще попаднат в ситуации, в които ще могат да научат нови неща. С влиянието на Юпитер този земен зодиакален знак ще пожъне големи успехи. Въпреки че финансите ще ги удовлетворяват, добре е да не харчат излишно. Нови възможности за работа също няма да ви липсват, ако търсите промяна, като тя също ще ви донесе по-добри доходи.

Какво ви очаква през 2023 според числото на пътя на живота ви

Зодия Везни

Везните обикновено не променят толкова лесно своите навици. И през новата 2023 това едва ли ще се промени. Въпреки това, под влиянието на Юпитер в Овен, Везните може да са по-импулсивни и склонни да се опитват да направят някои компромиси в живота си. Те ще бъдат нащрек и няма да вземат прибързани решения относно финансите си. Звездната карта показва, че през 2023 г., може да получат голяма сума пари, която ще им помогне да реализират една от най-съкровените си мечти. В работен план също печалбите ще са по-добри в сравнение с 2022 година.