Свободно време

Седмична таро прогноза за 9 – 15 януари

Време е за промени

07.01.2023г. / 16 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Рицар чаши и Асо жезли.

Новата седмица ни носи концентрация, презареждане и обновяване.

Първата карта в таро гаданието е Рицар чаши. Това е мощна карта, защото рицарят действа решително, а енергията му е съсредоточена и нищо не може да го спре по пътя му.

Тази карта подсказва за онези моменти, когато ставаме свръхфокусирани върху поставянето и постигането на нашите цели, което е често срещано в началото на годината. Картата предупреждава да не приписваме стойността си като личност на нашите постижения и ни призовава да мислим за целите си по-цялостно.

Таро карти за януари 2023 за всяка зодия

Ако визията ни е ограничена или искаме нещата да изглеждат перфектно, ние намаляваме шанса си за спонтанност или креативност. Таро картата Рицар на чашите ни призовава да мечтаем, без да забравяме да отворим очите си за всички възможности край нас. Добре е, ако се отклоним от коловоза и изоставим желанието си за пълен контрол. Също така бихме могли да работим върху освобождаването на специфични очаквания и нуждата ни да ги контролираме.

Любовен хороскоп за 2023

Това ще помогне на способността ни да стъпим в силата си, защото нуждата ни от контрол обикновено е обвита в страх или липса на доверие. Можем да определим намеренията си за новата година, но да имаме вярата, че пътят ни ще се развие по безброй начини.

Когато в гадание се появи таро карта Рицар чаши, това означава, че ако има ситуация в живота ни, която е в застой, скоро това ще се промени. Рицарят може да е упорит, да върви само напред, но ако е наранен, тогава емоциите могат да вземат превес. Затова е важно да не раздуваме дадена критична ситуация, защото така можем да усложним много неща.

Таро карти за всяка зодия за 2023

Втората таро карта е Асо жезли, която символизира вдъхновение, мотивация, правене на смели планове. Картата ни призовава да се свържем с това, което ни кара да се чувстваме енергизирани, да търсим надежда и позитивност. Иска от нас да видим най-доброто в дадена ситуация, дори когато умът ни се опасява от най-лошото.

Асо жезли символизира и успех, триумф, отпадане на някои ограничения, които сме имали досега. Можем да използваме енергията на картата, за да се свържем с целта си, да променим рутината, да излезем от зоната си на комфорт.

Снимка: istock

Коментирай