Свободно време

Седмична таро прогноза за 27 март – 2 април

Не бива да бързаме

25.03.2023г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Десетка пентакли и Рицар пентакли.

Първата карта е Десетка пентакли. В таро гаданието десетките се свързват с поглед назад и размисъл в края на един цикъл, преди да продължим напред към нов. За да се преместим на още по-добро място по отношение на финансите, лично или професионално ниво, първо трябва да сме благодарни за това, което имаме сега.

Таро карти за април за всяка зодия

Десетка пентакли е положителна карта, която ни напомня колко сме силни и какви ресурси вече имаме. Това е карта за свързване с богатството на нашия живот. Тя символизира реализиране на проекти, които ще ни донесат приходи, ресурсите с които разполагаме и които е важно да видим, за да усилим енергията на богатството. Таро картата подсказва за стабилност в работата, възможно е някои хора да получат наследство.

Сега, навлизайки в сезона на Овена и пролетта, можем да се свържем с природата, да погледнем и отвъд нашите материални цели, там където са хората, които държат на нас, любимите ни занимания. Да се съсредоточим върху това, което ни прави богати, да зададем намеренията си, за да привлечем изобилие и успех.

15 мантри, с които да премахнете негативните мисли

Втората таро карта за седмицата е Рицар пентакли. Рицарят също като Десетка пентакли подсказва за промени в перспективата. В таро гаданието тази таро карта се появява, когато трябва да намалим темпото и да изострим вниманието си. Рицар пентакли не бърза. Докато другите бързат, той премисля старателно нещата.

Напомня ни да не вземаме прибързано важни решения и да не се движим със светкавична скорост. Да презаредим силите си, да възстановим връзката със себе си. Да сме здраво стъпили на земята за промените, които приближават. Рицар пентакли е карта, която ни напомня да си съставим добри планове, да се погрижим за духа и тялото си. В любовта може да има забавяния, ако искаме определен човек.

Снимка: iStock

Коментирай