Свободно време

Седмична таро прогноза за 29 май - 4 юни

Време е за ново начало

27.05.2023г. / 13 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Страшният съд и Глупакът. 

И двете таро карти за новата седмица са главни аркани, което означава, че силата на тяхното значение е увеличена и ние сме в момент на повишена сила. Призовани сме да обърнем внимание на тяхното послание.

Първата таро карта е Страшният съд. Това е карта за призванието да се променим към по-добро. Символизира значителна промяна в осъзнаването на себе си и нашето място в света. Когато в таро гадание се появи Страшният съд, виждаме връзката си с всички и всичко около нас.

Страданието на другите е свързано с нашето страдание. Щастието на другите е свързано с нашето щастие. Време е за просветление, прераждане. Сега можем да направим ясна равносметка за живота си и да се отървем от ненужните рамки. Не бива да забравяме за успехите, които сме постигнали.

Слънцето премина знака на Близнаци - енергията става по-лека

Това е таро карта, която ни показва, че определени пътища с определени хора ще се разделят, че всеки ще получи заслуженото. Време е да паднат ограниченията, които ни пречат да вървим напред, да сме щастливи.

Това може да са хора, ситуации. Страшният съд ни приканва да разсъждаваме и обмисляме нашето поведение и начин на мислене. Сега е важно да мислим градивно, позитивно. Ние разширяваме себе си и нашата перспектива, а Вселената винаги има нещо хубаво и ново за нас. 

Втората таро карта е Глупакът. Тя подсказва за ново начало, необмислените рискове, приключенски дух, наивни по детски. Глупакът ни дава така необходимата енергия, за да поемем стъпки напред в живота си. Готови сме да поемем по нов път, без да се страхуваме от това, което ни чака. Следваме желанията си, а пред нас няма ограничения. 

Таро карти за юни за всяка зодия

Двете таро карти в комбинацията ни помагат да направим някои необходими промени в живота си. Защото Страшният съд е карта на мъдростта и именно тя би балансирала Глупакът да не вземе твърде прибързани решения, да не се импулсивни. 

Вибрациите на таро карта Глупакът ни мотивира да преминем през страховете си, за да стъпим в настоящето. Глупакът ни призовава да се съсредоточим върху области от живота си, където искаме да рискуваме. Картата символизира ново начало, без значени дали става въпрос за работа, любовни връзки или друго. Наслаждаваме се повече на живота, има глътка свеж въздух, а емоционалната тежест ако има такава е по-малка. 

Коментирай