Свободно време

Седмична таро прогноза за 19 – 25 юни

Възможни са негативни настроения

17.06.2023г. / 17 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Четворка чаши и Четворка пентакли.

Първата таро карта, Четворката чаши, представлява негодувание, невъзможност да оценим хубавото в живота си, апатия, пасивност, пропускане на възможности. Някои от нас може да се чувстват уморени, отегчени от определени събития, които са им се случили в живота. Негативните емоции ни завладяват, нямаме желание за нищо. В такива ситуации винаги има риск да действаме прибързано, да взимаме важни решения, без да са добре обмислени и за които после може да съжаляваме.

Тест: Изберете таро карта и вижте дали ще се сбъдне вашето желание

Четворката чаши ни призовава да направим равносметка на всичко добро, което имаме в този момент. Когато броим своите хубави неща, позволяваме на повече хубаво да влезе в живота ни. Да бъдем фокусирани върху това, с което разполагаме, а не върху това, което нямаме.

Втората таро карта за седмицата е Четворка пентакли. Всичко е свързано със създаването и поддържането на солидна и положителна основа. Мислите ни са фокусирани върху финансовата стабилност.

Меркурий премина в Близнаци – успехи в работата

Възможно е обаче в живота ни да има някакъв застой, задържане, да се страхуваме от това да не претърпим загуби. Четворка пентакли може да подсказва за нови възможности, но също така ни напомня и за това да помислим какви са нашите модели на действие, мислене и дали ни вършат работа или по-скоро ни пречат.

Често имаме хора или ситуации в живота си, които ни карат да се съмняваме в себе си и силата си. Когато това се случи, трябва да помислим за всички неща, които ни правят силни и да си върнем силата.

Можете да помислите за това докъде сте стигнали и за всички хора в живота ви, които ви обичат и подкрепят. Дайте приоритет на психическото и физическото си здраве.

Коментирай