Свободно време

Пълнолуние в Козирог на 3 юли – оставяме старото и постигаме успехи

Юпитер ще ни подкрепя

03.07.2023г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 3 юли ни очаква пълнолуние в Козирог. То ни носи както предизвикателства, така и награди. Вселената ще ни насърчава да правим трудните неща, но също така обещава, че ще бъдем приятно възнаградени за това.

По време на това пълнолуние в нас ще се събуди усещането ни за дисциплината, необходима за постигане на целите, които сме си поставили. Знаем, че знакът Козирог е известен с това, че винаги е дисциплиниран, работохолик, обича да учи нови неща. Пълнолунието в този зодиакален знак също може да помогне да „осветлим“ това, което вече не работи в наша полза, като ни дава възможност да поемем отговорност.

Месечен хороскоп за юли

Може да бъде предизвикателство да се изправим срещу неработещите неща в живота ни, тъй като понякога се изисква от нас да поемем отговорност за създадената ситуация. Смелостта ще ни помага да обърнем нещата в наша полза, за да доближим живота си до мястото, където искаме да бъдем.

Енергията на пълнолунието може да ни донесе успехи, ако ни предстои изпит, да отвори нови перспективи за работа, да елиминираме болезненото минало или да проведем онзи труден разговор с член на семейството, който, надяваме се, ще доведе до постигането на мир и хармония.

Само един ден след пълнолунието Слънцето ще се изравни със звездата Сириус, която се счита за нашето духовно слънце. Подравняването на Слънцето и Сириус отключва портал от мощна енергия, който ще бъде усилен поради присъствието на пълнолунието. Ще бъдем силно подкрепяни от Вселената да използваме тази енергия, за да повишим вибрациите си, да си напомним, че няма нещо, с което да не можем да се справим.

4 зодии, за които юли ще е фантастичен

Имаме силата и интуицията да преминем през предизвикателствата и пълнолунието ще ни напомня за това. Юпитер също е в силна позиция на 3 юли, подкрепяйки ни. Юпитер е планетата на разширяването, но древните астролози са го смятали и за планетата на подаръците и късмета.

Ето защо не бива да забравяме да се възползваме от неговата подкрепа. Планетата на късмета ще ни вдъхва кураж, ако се появи нещо предизвикателно по време на пълнолунието или се налага да се изправим пред някои болезнени истини.

Но пълнолуние настъпва, когато Слънцето в Рак формира опозиция на Луната в Козирог. Пълнолунието е време на кулминация и обещание за изпълнение на това, което е започнало по време на новолуние. Това е емоционален период – време на романтика и връзки.

Полярността Рак-Козирог се отнася до баланса между личния живот, домакинството, нуждата от дом и грижи (представени от Рак) спрямо социалния живот, кариера, репутация и отчетност (представена от Козирог). Привързаностите и любовта се управляват от Рака, докато постиженията и наградите/наказанията се управляват от Козирога. Това Пълнолуние е за балансиране на нашия ангажимент към нашата кариера и семейства.

По материали от foreverconscious.com

Коментирай