Свободно време

Какво да си вземете на разпродажба сега?

Следете пазара и вземете това, от което имате нужда

24.08.2023г. / 16 06ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

През последните години шопинг културата в нашата страна много се промени и магическата дума “разпродажба” започва да вълнува всички ни все повече и повече. Вече не е нужно да чакате подходящия сезон, за да си купите това, от което имате нужда. Вместо това, постъпете рационално и си купете всичко, от което имате нужда за предстоящите сезони сега. А ето и кои са находките, от които можете да се възползвате да си купите изгодно сега, а да ползвате другите сезони: 

Преходно или зимно яке 

Едва ли докато седите на плажа под чадъра ви минават мисли за есента или пък зимата, но все пак – сега е иделаното време да си купите преходно яке (подходящо почти за цялата година) или пък зимно яке. Ще откриете страхотни модели на цени, които понякога могат да са намалени с цели 50% и дори 70%. Можете да се възползвате от момента и да вземете яке и за децата. 

6 трика да изглеждате по-слаби с правилен избор на дрехи

Зимни ботуши 

За никого не е тайна, че хубавите зимни (или есенни) обувки от естествена кожа не струват малко. Ето защо, отделете извества сума пари и разгледайте какво се предлага онлайн. Можете да откриете, че ботушите, които сте харесали миналата година сега са с цели 65% по-евтини! 

Парфюми и слънцезащитна козметика


Ако искате да обновите козметичния си арсенал, сега е моментът! Разгледайте някои от големите сайтове и вземете каквото ви е необходимо или пък зарадвайте любим човек. Сега е идеалният момент е да си купите изгодно слънцезащитна козметика за следващото лято, тъй като започват големите разпродажби и намаления. А за срока на годност не се притеснявайте, защото повечето слънцезащитни продукти са годни за употреба поне 2 години. Тук можете да разгледате изгодни предложения за слънцезащитна козметика.

Плажно облекло 

В края на август и началото на септември можете да започнете да се оглеждате за плажно облекло и аксесоари. Макар и да ви предстоят разходи в началото на есента, приемете това като инвестиция, с помощта на която ще посрещнете другото лято напълно готови. Можете да вземете на разпродажба и дрехи за децата – тениски, бельо, потници и др. 

Ученически пособия 

От доста време и в нашата страна се правят т.нар. “Back to school” разпродажби, които започват още към края на август. От тях можете да купите всичко, свързано с подготовката за новата учебна година – раници, дрехи, помагала, мобилни устройства, таблети, скутери и т.н. 

Градински мебели 

Ако искате да обзаведете градината или балкона си, през края на този месец можете да си купите на изгодни цени кушетки, люлки, масички, саксии, осветление и всичко, от което имате нужда. 

Къмпинг и надуваеми артикули 

Ако сте от хората, които обичат да нощуват на открито, през август можете да си купите повечето необходими артикули – палатка, хладилна чанта, барбекю, дюшеци, с отстъпка. 

Мебели 

В този период от годината по-големите търговци на мебели предлагат намаления на избрани серии мебели. Ето защо, ако ви предстои ремонт или обзавеждане, можете да се възползвате от промоциите и да се снабдите с всичко необходимо.

Климатик 

През този месец можете да следите за страхотни оферти за климатици. Така ще можете да се подготвите за идващите сезони. 

Градинска косачка 

Ако имате вила или пък живеете в къща и ви се налага да косите тревата често, през август можете да си земете изгодно косачка, тример, ножици или пък други необходими градински принадлежности. 

Коментирай