Свободно време

Седмична таро прогноза за 11 – 17 септември

Настъпват промени

11.09.2023г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Двойка пентакли и Кралица жезли.

Първата карта в таро гаданието – Двойка пентакли – ни носи колебание, несигурност, настъпваща промяна. Жонглиране с отговорностите в живота. Възможно е да сме изправени пред някои избори. Двойка пентакли ни напомня, че колкото по-удобно се чувстваме с промяната, толкова по-лесно ще ни бъде да се справим със страховете си. Картата ни призовава да гледаме на промяната с чувство на приемане, а не на напрежение.

Любовен хороскоп за 11 – 17 септември

Точно както пеперудата преминава през промени, достигайки голяма трансформация, така и ние ще можем да видим как еволюираме. Балансът също е подчертан в тази таро карта. Ще трябва да търсим такъв, защото е възможно да сме по-натоварени, забързани. Също така ще се нуждаем и от повече грижи за тялото и взаимоотношенията си.

Много е важно през тази седмица да не позволим нуждите ни да бъдат пренебрегнати. Може да прекараме известно време сами и да не забравяме за поставянето на лични граници и това как изразходваме енергията и времето си. Ако нещо в живота ни се нуждае от промяна, то Двойка пентакли ще поддържа този процес.

Втората таро карта е Кралица жезли. Тя ни призовава да се освободим тази седмица от нещата, които не харесваме. Кралицата на жезлите е силна жена, която е смела, може да постигне успехи и слава. Тя иска от нас да се свържем със собствената си сила, да преоткрием силните си страни. Тъй като се намираме в сезона на зодия Дева, възможно е да сдържаме емоциите си, а не бива. Трябва да отстояваме себе си.

Кралицата на жезлите е упорита, тя може да ни помогне да процъфтяваме, но ще изисква от нас да бъдем дейни и смели. Не бива да позволяваме на възприятията ни за себе си да ни пречат.

Снимка: iStock

Коментирай