Свободно време

Таро карта за 21 септември

Може да възникнат спорове, да се почувствате недоволни от някаква ситуация с партньора

21.09.2023г. / 08 01ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Седмица пентакли.

Трябват ни постоянство, издръжливост, упорита работа и търпение, за да се разкрият резултатите; вложили сте време и енергия в бъдещето и сега чакате дългосрочната награда. Може да се изкушите да се откажете, тъй като все още не виждате ползите от упоритата си работа, но тази карта ви съветва да не го правите. Това може да се отнася до партньорство, проект или други взаимоотношения в живота ви, всичко, в което сте инвестирали време и енергия – тези неща изискват усилия и понякога е необходим последен тласък, за да пробиете. Знайте, че ще постигнете успех, стига да не се откажете.

В работата: Един динамичен работен ден, който ще ви предизвика, но в края на деня ще останете доволни! Не се отказвайте от идеалите си и смело застанете зад тях.

За влюбените и семейните: Може да възникнат спорове, да се почувствате недоволни от някаква ситуация с партньора. Възможно е да почувствате, че давате повече в тези отношения, влагате усилия, но не получавате същата отдаденост в замяна. Не бързайте да се разочаровате от връзката, споделете как се чувствате и се отдръпнете, за да дадете възможност на партньора да ви покаже какво изпитва.

Коментирай