Свободно време

Новият Vivacom 5G – идеалният коледен подарък

Смартфон с отлично качество и атрактивна цена

01.12.2023г. / 15 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: VIvacom.

Снимка: VIvacom.

Коледа вече чука на вратата и е време да помислим за подаръци, с които да зарадваме както близките си, така и самите себе си. Сред идеите, които най-често ни хрумват предпразнично е покупката на нов смартфон. Това не е изненадващо, като имаме предвид, че през последните години телефонът се превърна в наш най-верен спътник и приятел.

Изискванията ни към него обаче непрестанно растат – да е с по-стилен дизайн от предния, по-издръжлива батерия, повече памет, по-мощен процесор и супер камера. И разбира се, да е 5G. На всички тези критерии отговаря Vivacom 5G смартфон, с който можем да открием неограничения свят на 5G.

Но ето и с какво друго ни впечатли смартфона на Vivacom.

Съотношение цена – качество

Цената на телефона е изключително достъпна и атрактивна, особено като имаме предвид, че голяма част от параметрите му конкурират тези на телефони от по-висок клас. За символична сума в комбинация с абонаментен план смартфонът може да бъде наш или пък да го подарим на някой близък човек.

Смартфонът е идеален вариант, ако искате за Коледа да зарадвате детето с нов модел. Достъпната му цена в комбинация с отличните му параметри го превръща в топ предложение и супер изживяване със скоростта на 5G.

Камера

Двойната 50+2MP Dual AI камера предлага страхотни възможности да уловим най-ярките и ценни за нас моменти. Основната 50+2МР камера е снабдена с изкуствен интелект, който допринася и помага за създаването на отлични снимки и видеа.

Почитателите на селфи снимки също ще останат доволни от параметрите на смартфона, тъй като предната 5 MP камера ще им помогне да заснемат невероятни кадри.

Дисплей

Тъй като все повече гледаме видеосъдържание през телефона, не е учудващо, че дисплеят на Vivacom 5G е задоволително голям – 6,52“ HD+. Размерът на екрана позволява да се насладим на кристална картина, да потънем в света от цветове и звуци, и то без да натоварваме ръката, защото телефонът пасва идеално на дланта ни.

С Vivacom 5G можем да се насладим на любимия си сериал, докато пътуваме за офиса, без да усетим разлика в качеството на картината. 

Батерия

Стигаме до един от най-важните критерии при избор на телефон, а именно – батерията. И спрямо този аспект, Vivacom 5G не разочарова със своята 5000 mAh батерия. Освен че е много издръжлива, към нея има добавен изкуствен интелект за пестене на енергия. Това е достатъчно, за да кажем „Сбогом“ на притесненията за батерията и „Хей, здравей“ на непрестанното забавление с 5000 mAh капацитет.

Смартфонът разполага със 128 GB памет, както и с 4GB динамична RAM памет, която може да се регулира. 

За тези, които се интересуват от техническите детайли, трябва задължително да споменем мощния 8-ядрен процесор. Целта на този мощен процесор е да подобри ефективността на ползване на смартфона, както и да оптимизира работата на приложенията. А както добре знаем, всеки от нас непрекъснато увеличава броя на използваните приложения, и то ежедневно. А за да можем да сърфираме спокойно и без забавяне, е необходим мощен процесор.

Vivacom 5G поддържа и NFC, чрез което можете да извършвате трансакции само с едно докосване на телефона, без да е необходимо да носите пари в брой или карта. Използването на NFC слага край на ровенето в портмонето в търсене на пари или карти.

За финал, при покупката на смартфона, той пристига при нас в комплект с калъф и защитно фолио, както и с 3-годишна гаранция. 

В следващото видео можете да видите отблизо стилния и красив Vivacom 5G.

Коментирай