Свободно време

Седмична таро прогноза за 11 – 17 декември

Време е за ново начало

11.12.2023г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Шестица мечове и Кралица на мечовете.

Първата таро карта в гаданието е Шестица мечове. Нейното послание е да погледнете отвъд тъмнината и да видите възможностите за светло бъдеще напред. Мечовете често представляват мисли или комуникация, ето защо Шестица мечове изпраща ясно послание за отдалечаване от не толкова добра ситуация към нещо по-хубаво. Ще ни бъде нужна обаче нечия помощ. 

Свързани статии

Възможно е някои хора да се откажат от дадена ситуация, било то в любовна или свързана с финанси и определена личност да ви съдейства в тази посока. Таро картата показва, че гледаме в нова посока, към нови перспективи, но от друга страна може да подсказва, че сме обсебени от дадена ситуация или проблем. 

Но като цяло Шестица мечове подсказва, че вървим към нещо по-добро, а знаците ще са по пътя ни, само трябва да ги видим. 

Свързани статии

Втората таро карта е Кралица на мечовете. Тя е прогрес и развитие. Кралицата на мечовете също може да се отнася за жена, по-специално, много интелектуална жена, която може да бъде упорита и донякъде дори и емоционално студена. Кралица на мечовете може да ви разкрива и важно влияние от миналото и какво може да се е случило, за да доведе нещата до момента, в който са сега. 

Но в таро гадание тази карта подсказва и за това, че ние ще успеем да се справим с трудностите, защото сме станали по-силни и мъдри. Въпреки това е важно да продължаваме да внимаваме за подводни камъни. Възможно е обаче да показва и охлаждане на емоциите с определен човек. 

Коментирай