Свободно време

Изберете карта и вижте какво трябва да направите, за да сте по-добре

Забавен тест за вашата личност

22.03.2024г. / 10 26ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако от известно време се чувствате леко потиснати, може би трябва да направите нещо по въпроса. Не забравяйте, че вие сте отговорни за начина, по който се чувствате. Мислите, които минават през съзнанието ви всеки ден, се натрупват и се превръщат в чувства.

В следващите редове ви предлагаме един забавен тест. Доверете се на интуицията си, изберете карта и вижте какво трябва да направите, за да се чувствате по-добре. 

Карта номер 1 

Загърбете миналото 

Вие сте от хората, които сякаш вечно живеят в миналото. Спомняте си с носталгия за времената, в които сте били по-лежерни и спокойни. Към днешна дата усещате, че всичко наоколо ви изнервя, че си изпускате нервите дори за най-малката дреболия, а преди това съвсем не е било така. Може би просто трябва да приемете, че промяната е част от живота и че той не е константа.

Несгодите, несполуките и лошият късмет са тук, за да ви научат да бъдете по-силни, по-смели и по-благодарни. Махнете с ръка на миналото и продължете напред към по-светлото си бъдеще. Запомнете, че това, което мислите днес, ще формира вашето „утре“. 

Карта номер 2 

Спрете да се оплаквате 

Вие сте доста силен човек и през живота си сте се сблъсквали с какво ли не. Преодолели сте доста неща и не сте се огънали пред нищо. Но от известно време, хората които са ви най-близки забелязват, че сте приели ролята на жертвата – вечно недоволни и хленчещи. Ако пък изпитвате затруднения в някоя сфера от живота си, склонни сте да вините другите, икономическата обстановка, дори политиците и държавата.

Съветваме ви да прекратите това негативно поведение. Върнете си силата, като заявите пред себе си смело, че всичко, което ви се случва е заради изборите, които сте направили. Спомнете си кои сте и на какво сте способни. 

Карта номер 3

 

Бъдете по-смели 

Може би преди време вашите близки и приятели са ви смятали за „луда глава“. Вие сте били „душата на компанията“ и царе на купона. Но работата и ежедневието сякаш са ви пречупили и дните ви минават еднообразно. От доста време в главата ви се върти смел и амбициозен проект, но сякаш дори не смеете да споделите на някого за това.

Може би просто трябва да спрете да се притеснявате и да мислите за неуспеха. Вместо това, съсредоточете се върху възможните дивиденти, които можете да получите. Бъдете смели и ако имате нужда, споделете идеите си с професионалисти от областта, в която искате да се развивате. 

Карта номер 4 

Бъдете по-активни 

Спокойно можем да кажем за вас, че сте човек, който обича спокойствието. Въпреки че животът ви е доста динамичен, в края на деня вие обичате да сте у дома и да се излежавате на любимото кресло, релаксирайки. Разбира се, че в това няма нищо лошо, но може би е добра идея да започнете да посещавате групови тренировки или пък да „жертвате“ спокойствието си и да общувате повече с приятелите си.

Ако и това не ви допада, помислете за курс по рисуване или пък танци. Може би ще се изненадате колко по-добре ще се чувствате, ако сте обградени със свежи хора и идеи. 
 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Дочка Кумбиева ( преди 2 месеца )
На 90 процента вярно !Не е лошо предложението затанци или рисуване ,но няма такива групи в града ни !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 месеца )
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 месеца )