Свободно време

Седмична таро прогноза за 26 февруари – 3 март

Очаквани интересна седмица

25.02.2024г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Сила и Върховната жрица. 

Първата таро карта в гаданието – Силата, може също да се нарече карта на волята или по-точно карта на изпълнение на волята ни. Това обаче не означава, че нашата воля може да играе важна роля в резултата от това, което се случва в живота ни. Но все пак ако през тази седмица съумеем да използваме правилно силата на волята си, трябва да постигнем желаните резултати. 

Свързани статии

Таро карта Сила ни дава повече активност и жизненост да действаме според желанията си. Без да насилваме събитията, с енергията на тази карта бихме могли да поставим ново начало на нещо. Дори и да има трудности пред нас, ние ще успеем да се справим с тях. 

Втората карта в таро гаданието е Върховната жрица. 

Това може да е моментът, в който нещата се събират и започвате да разбирате концепции, които са ви интересували в миналото, но са ви убягвали досега. Мълчаливата увереност, която представлява тази карта, обикновено се проявява по начин, за който дори не бихте могли да мечтаете.

Таро карта Висшата жрица е мъдра, тя не бърза, защото знае, че е на прав път. Докато чакате магията да се прояви през следващите дни, наблюдавайте тихото уважение на Върховната жрица и тя ще ви разкрие мистериите на сърцето.

Тази таро карта ни носи енергия на покой, баланс, но това не значи да бездействаме. Моментът е подходящ добре да премислим, да подредим плановете си. 
В любовен план може да сме по-желани от другите. 

Коментирай