Свободно време

„Празник на красотата“ в BILLA с продукти за малките удоволствия в ежедневието

Клиентите на веригата могат да открият разнообразни продукти на водещи козметични марки и уреди за лична грижа на атрактивни цени

27.02.2024г. / 08 20ч.
Мария Дуковска

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

billa

BILLA стартира кампания „Празник на красотата“ в магазините си в цялата страна, а мисията на веригата е всеки да може да се поглези и да открие нещо качествено за себе си на достъпна цена. В периода 22 февруари – 13 март клиентите на BILLA могат да намерят богато разнообразие от козметика, продукти за лична грижа, уреди за коса Philips и още много предложения за по-добро здраве и самочувствие.

Офертите по време на празника на красотата ще бъдат подходящи за цялото семейство –дамска и мъжка козметика за лице и тяло, anti-age продукти, както и специална бебешка серия. Водещи козметични марки, като TRESemmé, L'Oréal, NIVEA, Syoss и Dove и редица други, представят някои от своите най-популярни продукти на промоционални цени, специално за клиентите на BILLA.

Всички отстъпки на продукти за лична грижа в рамките на кампанията „Празник на красотата“ ще бъдат достъпни при пазаруване с BILLA Card. Лоялните клиенти на веригата получават 30% отстъпка на избрани продукти с марка NIVEA, 20% намаление на артикули с марка Today, както и още много неустоими оферти на продукти за здраве и красота.

С „Празник на красотата“ BILLA подчертава значението на моментите на грижа за себе си и малките удоволствия в ежедневието. Кампанията е част от ангажимента на веригата към предоставяне на качествени продукти на цени достъпни за всеки бюджет.

Всички предложения по време на „Празник на красотата“ в BILLA, както и конкретните магазини, в които може да ги закупите, можете да откриете онлайн на: https://www.billa.bg/beauty-fair.