Свободно време

15-ти рожден ден отпразнува верига водещи мебелни салони

02.09.2008г. / 13 29ч.
Аз жената
15-ти рожден ден отпразнува верига водещи мебелни салони

На 29-ти август 2008 г. с шумно парти на открито голяма верига мебелни магазини отпразнува своя 15-ти рожден ден пред своя магазин в жк. “Люлин” в София.

Специално за рожденика и събралите се близо 5000 приятели на веригата магазини пяха Тони Димитрова и Орлин Горанов. Кулминацията на събитието беше тегленето на голямата награда Toyota АYGO, която организаторите подариха на един от своите гости – г-жа Петя Стоянова от столичния квартал Банишора. Ключовете за автомобила бяха връчени от Мариан Душков – управител на мебелни салони АИКО, а 1000 балона полетяха в небето над “Люлин” в този тържествен момент. Печелившия изтегли 4 годишния Иво, който влезе в колата и се зарови в събраните в нея талони.

Водещите на шоуто Димитър Рачков и Малин Кръстев изпяха на сцената “Happy Birthday” и разсмиваха цяла вечер гостите с безброй шеги. Техните колеги от предаването “Кофеин” по радио ФМ+ – Тони и Сашо също се качиха на сцената, за да поздравят публиката. Там те изтеглиха и последната награда от web играта – табуретка Куби и с това сложиха край на двуседмичната кампания, от която всеки ден един от участниците в играта печелеше награда в ефира на радио ФМ+ (луксозен спален комплект, ютия или Куби табуретка). Самата игра представляваше виртуален мебелен магазин, в който играчите трябва да откриват скрити предмети за определено време, като по този начин трупат повече точки, които ги приближават до наградите.

Тези, които не можаха да присъстват на събитието, бяха информирани за случващото се, благодарение на директните включвания от мястото на събитието в ефира на радио ФМ+. 

Освен с 15-тия си рожден ден, веригата магазини се похвали и със стилно обновения си интериор в магазина си в “Люлин”, където дори и в деня, в който честваше рождения си ден, посрещна клиентите си с широко отворени врати и предложи уют и комфорт за всички.

* * * 

Най-големият мебелен център в Бургас отвори врати на 08.08.08 г

Коментирай
Свободно време