Свободно време

Таро карта за 18 април

Отстоявайте себе си днес

18.04.2024г. / 07 40ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Шестица чаши.

Това може да бъде ден, в който отново да се свържете със стари приятели, братя, сестри и близки. Спомнете си с благодарност откъде сте дошли, защото това може да ви помогне да разберете къде трябва да отидете по-нататък.

Съвет за деня – Сила.

Това е карта за вътрешна сила и как я използваме, за да общуваме с другите и да извлечем от ситуацията това, което искаме. Като съвет към Шестица чаши може да означава, че може би днес трябва да потърсите силата си в своите корени, род и семейство, в способностите които сте наследили или усвоили от вашите предци.

В работата: Днешният ден може да ви предизвика да се обърнете към собствените си сили и способности, за да постигнете това, което искате. Може би имате предстоящо интервю за работа, където трябва да се докажете. Може да искате да се преместите на друга позиция, но да се наложи да убедите шефа си да го направи. Мобилизирайте способностите си.

За влюбените и семейните: Предупреждение за влюбените е да не поставят другия и нуждата си от връзка на пиедестал. Вие имате сили да заявите себе си и да не се пренебрегвате заради партньора. Спомнете си кои сте, каква е вашата стойност и не я давайте в жертва за някого, който не го оценява. Отстоявайте се.

Коментирай
Свободно време