Свободно време

Седмична таро прогноза за 29 април – 5 май (Видео)

Възможни са измами

28.04.2024г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Петица пентакли и Седмица мечове.

Първата таро карта в гаданието е Петица пентакли. Това е карта, която показва финансови загуби и бедност. Възможно е да се окажете в трудни моменти, особено що се отнася до вашата работа, финанси и материални притежания. Някои може да са останали без работа, дом или финансовата си сигурност. Егото ви и сигурността ви могат да бъдат наранени.

Хубавото обаче е, че това е таро карта от малките аркани и това значи, че състоянието ви ще е временно такова, а не дългосрочно. Може да имаме усещането, че на никого не му пука за нас. Но понякога Петица пентакли е показател за това, че ние сами саботираме способността си да създаваме изобилие, защото се фокусираме само върху това, което ни липсва.

Свързани статии

Ето защо, за да изместите тази енергия, потърсете доказателства за това, което наистина имате, дори и да е много малко или на пръв поглед незначително и изразете своята благодарност за тези неща в живота си. С течение на времето положителните аспекти ще продължат да нарастват и скоро липсите ще останат в миналото.

Също така, ако останете фокусирани върху всички негативни неща, които могат да се случат, вашите проявяващи сили може да започнат да създават резултатите, които не искате.

Свързани статии

Втората таро карта в гаданието е Седмица мечове. Тя показва кражба, предателство, измама. Това също е карта от малките аркани. Измамата може да идва от ваша страна. Да се опитвате да се измъкнете с нещо, да правите някакви неща зад гърба на хората, надявайки се да останете незабелязани. Само късмет ви трябва, за да не бъдете разкрити и да не потънете в срам.

Таро картата ви напомня, че всеки път, когато използвате хитрост или измама, за да спечелите предимство над някого или нещо друго, рискувате да бъдете разкрити. Седмица мечове се свързва и с интриги, лъжи. Има риск и да сте в ситуация, в която другите не са откровени с вас и може да не сте наясно с техните лъжи и измами. Може да се доверите на някого, който след това се оказва, че ръководи собствения си интерес и се опитва да злепостави вас.

Свързани статии

Бъдете внимателни през тази седмица за хората с подмолни поведения, вслушвайте в интуицията си, когато нещо не ви се струва добре или изглежда твърде хубаво, за да е истина.

Седмица мечове напомня да бъдем и стратези в това, което правим. Да дадем приоритет на това, което е важно за нас и да насочим фокуса си върху малкото задачи, които ще ни приближат по-близо до целите ни, а не да се захващаме с много неща наведнъж.

Но понякога таро картата подсказва, че може да се наложи да поставим себе си на първо място, за да получим това, което искаме, с риск да разочароваме другите. Или пък да избягаме от някаква ситуация, която вече не е работеща в наша полза, да избягаме от отговорности в работата, любовта. Отлагането на проблемите обаче не ги разрешава, не го забравяйте. 

Във видеото може да чуете таро прогноза за месец май:

Коментирай