Свободно време

Мария Дуковска: Очаквайте много забавления и награди за цялото семейство на Day off – Family time

Ателие за приказки, ретро кът и много приключения ще зарадват посетителите на първото семейно събитие на Az-jenata.bg на 11 май

10.05.2024г. / 15 08ч.
Аз жената
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Истински празник за малки и големи е подготвил женският сайт Az-jenata.bg. Като част от мисията си да е спътник и най-добър приятел на съвременната жена, майка и домакиня, сега сайтът прави още една стъпка в тази посока, организирайки първото по рода си семейно събитие Day off – Family time. То ще се проведе тази събота, на 11 май, пред хипермаркет HIT Max в „Младост“, а организаторите са подготвили много игри, изненади и активности за всички посетители и техните деца.

В студиото на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR главният редактор на Az-jenata.bg Мария Дуковска разкри и част от изненадите.

Започваме в 10:00 часа. Събитието ще се проведе в рамките на целия ден – до 18:00 часа. Подготвили сме обособени зони за здравословен начин на живот, спорт, занимания, игри, свободно време, образование. Посетителите ще могат да научат полезна информация за това как да се грижат за себе си, за семейството си, как да прекарват пълноценно свободното си време, ще могат да спечелят и награди. За да се включите в томболата, ще трябва да обиколите всички щандове. Наградите са свързани с почивки на море и планина. В Az-jenata.bg има пълна информация за локацията и няма нужда от предварителна резервация. Ще има много занимания за най-малките, в които ще може да се включат и родителите – ще има виртуални приключения, ще има ателие за приказки, сантиментален ретро кът с игра на дама. Няма ограничения и достъпът е свободен“, разказа Дуковска в студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

На въпрос колко време е било необходимо за подготовката на събитието Day off – Family time, Мария сподели, че са били необходими няколко месеца, за да се развие изцяло идеята за новото събитие и неговото първо издание, а екипът по организацията включва много хора, обединени с общата цел да създават положителни поводи и спомени за семействата у нас.

Пред зрителите тя сподели, че сайтът Az-jenata.bg повече от 20 години се занимава с това да дава полезна информация на читателите. По думите ѝ жените харесват все повече статии за здравословен начин на живот – ментално и емоционално здраве. Това, което изненада водещите на „България сутрин“ е, че сайтът има и около 20% посещаемост от мъже.

„Господата често четат рецепти, но и статии за връзки, все повече готвят и имат интерес към здравословното хранене“, обясни главният редактор.

Повече информация за Day off – Family time може да откриете и на сайта на събитието ТУК.

Целият разговор може да видите във видеото:

Коментирай