Седмична таро прогноза за 20 – 26 май

Премахваме тъмнината, в която се намираме

19.05.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Тройка мечове и Отшелникът. 

Когато Тройката мечове се появи в четене с таро карти, това показва, че вероятно се чувствате дълбоко наранени и разочаровани. Действията и намерения на другите са ви причинили негативни преживявания, усещате тъга, сърцето ви е като разбито. Но тази таро карта е за емоционално освобождаване. Когато сте претърпели голям неуспех или загуба, сега е отличен момент да се освободите от негативните емоции.

Това помага да се пречистите. Ако ви се плаче – плачете.

Свързани статии

Позволете си възможността да изпитате тези емоции, колкото и болезнени да са те. Не забравяйте, че е важно да бъдете фокусирани за пътя ви напред. Нека тъгата не ви отказва.

Тройка мечове напомня, че болката, тъгата и скръбта са необходима част от живота. Въпреки това, всяка трудност създава дискомфорт, който неизбежно се превръща във възможност да станете по-силни. Хубавата новина е, че това ще отмине, защото това разочарование е временно. Съвсем скоро облаците ще се разсеят за вас.

Свързани статии

Втората таро карта в гаданието е Отшелникът. Тя е показател за това, че се насочвате вътре в себе си, търсите отговори в душата си. Тази таро карта ви подсеща да се погрижите за комфорта си. Да се отдадете на спорт, почивка, приятно пътуване, уикенд ритрийт.

Свързани статии

Отшелникът ви помага да намерите своята светлина, за да продължите напред стъпка по стъпка. Тази таро карта често се появява в таро четения, когато се намирате в ключов момент от живота си и обмисляте нова посока. Време е за равносметки и търсенето на истината в нас. Светлината разкрива тъмнината.

Коментирай